Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord hier niet vinden, neem dan contact met ons op.

Joulz biedt u de mogelijkheid om laadtransacties die op uw laadpunt(en) plaatsvinden te verrekenen. Dat houdt in dat u geld kunt vragen voor het gebruik van uw laadpunten en u hierdoor de investering in uw laadpunt (gedeeltelijk) kunt terugverdienen. Lees meer over verrekenen.

Smart Charging maakt elektrisch laden nóg slimmer. Zonder dat elektrische rijders er last van hebben, wordt de beperkt beschikbare laadcapaciteit slim verdeeld over de aanwezige laadpalen. Als u twee of meer elektrische voertuigen met veel vermogen wilt opladen, is de capaciteit van uw aansluiting of installatie vaak niet meer toereikend en moet de aansluiting worden verzwaard. Smart Charging betekent dat het beschikbare vermogen slim over de laadpalen verdeeld wordt, daarom is het niet nodig om te investeren in grotere aansluitingen. Lees hier meer over Smart Charging.

Verrekenen betekent dat u uw bezoekers kunt laten betalen voor het gebruik van uw laadpunten. Lees meer over verrekenen.

Bij aanschaf van een elektrische Renault ontvangt u een Joulz-laadpas met een tegoed van 20.000 km of een vergoeding bij het aanschaffen van een laadpaal via Joulz. In het laadpakket zit een Joulz laadpas waarmee 20.000 kilometer gratis kan worden geladen bij alle publieke laadpunten in Nederland. Dit is inclusief semi-snelladers en snelladers. Lees meer over de Renault-actie.

Ja, onze app heet Charge Assist. Met deze app kunt u laadpalen vinden, laadsessies starten en sessies afrekenen. Download voor iPhone of Android.

U kunt contact met ons opnemen middels dit formulier. Onze experts helpen u graag aan een passende laadoplossing!