Veelgestelde vragen

Kunt u het antwoord hier niet vinden, neem dan contact met ons op.

Uw Joulz laadpas is geldig in het buitenland. U kunt sowieso terecht bij alle laadpaalbeheerders die zijn aangesloten bij eViolin.

Echter, sommige laadpalen zijn helemaal niet aangesloten bij een roaming vereniging. Dan staat er vaak bij dat je die via een telefoonnummer of SMS kan activeren, maar dat werkt soms weer alleen vanuit een lokale simkaart in dat betreffende land.

Bij DC Snelladers ligt het er al helemaal aan: die van Allego zijn gewoon te gebruiken, maar voor veel andere DC snelladers moet u vaak ter plekke toegang vragen of een hele specifieke pas voor nodig.

Kortom: Het beste advies is dat u heel goed kijkt op de verschillende websites zoals www.oplaadpalen.nl of www.oplaadpunten.nl

Lees meer over de tarieven die we hanteren in Nederland en Europa.

Nee, onze laadpassen werken zonder pincode.

Ja, dat kan. Hier kunt u een laadpas aanvragen: laadpas aanvragen

Hier kunt u uw laadpas activeren: laadpas activeren

Dat is vervelend. Het is belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met onze klantenservice zodat wij uw laadpas kunnen blokkeren. We zullen u dan een nieuwe laadpas toesturen.

Naast onze ANWB-snelladers, beheert Joulz een netwerk van enkele honderden publieke en bedrijfslaadpalen door heel Nederland. Op deze locaties kan geladen worden met onze eigen laadpas, maar ook met een alle Nederlandse pas-aanbieders.

Hier kunt u uw laadpas en -paal activeren: laadpas en -paal activeren