Energiemanagement

Vrijheid. Onafhankelijkheid. Precies doen waar jij als ondernemer blij van wordt. Dat  is waar energiemanagement om draait. Grip krijgen op je verbruik, de kosten én de organisatie van energie. Zodat al jouw groene ambities binnen handbereik zijn.

Meetbedrijf én infrabedrijf ineen

Groene ambities genoeg. Misschien wil jij je eigen energie opwekken. Je bedrijf laten draaien op wind, warmte of biomassa. Je energie-infrastructuur optimaliseren voor de toekomst. Of je medewerkers medeverantwoordelijk maken en zo grote besparingen realiseren. Wat jouw ambities ook zijn: Joulz is er voor je. Wij zijn een meetbedrijf en infrabedrijf ineen. Hebben jarenlange ervaring met zowel administratie als techniek. Dat maakt ons de perfecte partner voor jouw energiemanagement.

Partner in energiemanagement

De perfecte partner. Leg eens uit? Nou kijk, al jaren meten wij energieverbruiken en leggen wij infrastructuren aan. Zo komen wij aan administratieve én technische data. Die data brengen we samen voor benchmarks, analyses en energieprofielen. Dus we weten wat werkt en wat niet. Met deze expertise helpen we jou weer. We geven je advies op maat. Bieden ons netwerk van experts aan. Zijn jouw ODA Dienstverlener. En blijven onze tool voor energiemanagement perfectioneren: de e-DataPortal.

Waslijst met voordelen

Klinkt goed. Maar wat valt er dan zoal onder energiemanagement? Dat is een hele waslijst. Wat dacht je van besparen op verborgen kosten, zonder te investeren? Energiemonitoring, factuurcontroles, kostenprognoses, optimalisatie van contracten en managementrapportages? En vergeet de technische optimalisaties niet, zoals tussenmeters en meetregisters. En dan? Met goed projectmanagement maakt Joulz elke energieklus voor je af. Zodat jij in alle vrijheid kunt ondernemen. 

Joulz zet AAN tot nieuwe energie