ODA Dienstverlening

Vraag AAN Joulz: wat houdt ODA eigenlijk in?

 

ODA. Dat is Joulz: een Onafhankelijke Diensten Aanbieder. En dat is dan weer handig voor jou. Waarom? Jij draagt de meetverantwoordelijkheid in jouw bedrijf over. Aan ons. En je hebt één aanspreekpunt. Meer vrijheid en flexibiliteit, dus!

Van veel geregel naar veel gemak

Energiezuinig. Dat wil jij zijn. Maar ga dat maar eens regelen in je eigen organisatie. Dan krijg je te maken met kleinverbruikmeters en grootverbruikmeters. Met technische eisen en juridische details. Je hebt wel iets beters te doen. Dus. Laat ons dat maar organiseren. Joulz barst van de kennis en expertise op energiegebied. We voldoen aan de Meetcode. Nemen jouw administratieve lasten over. En we zijn jouw enige aanspeekpunt als ODA Dienstverlener. Scheelt jou een hoop gedoe.

Slimme kleinverbruikmeter nodig? Jij krijgt voorrang!

Slimme meter? Jazeker. Daarmee kunnen we energiedata en -metingen op afstand uitlezen. Alleen als jij toestemming geeft, natuurlijk. De meetverantwoordelijkheid in jouw organisatie kun je gerust aan ons overlaten. Daar zijn we officieel gecertificeerd ODA Dienstverlener voor. Goed. Heb je dus wel een slimme meter voor kleinverbruik nodig. Heb je die nog niet? Regelen wij. En snel ook. Jij krijgt voorrang.

ODA Dienstverlening voor groot- en kleinverbruik

Die slimme meter voor kleinverbruik is geregeld. Bevalt het je wel om één aanspreekpunt te hebben? Ook voor grootverbruik is Joulz je partner. Net als voor advies over jouw energieambitie. We denken mee en laten zien wat er mogelijk is. Altijd in samenspraak met jou. Als ODA Dienstverlener hebben we − met jouw goedkeuring − toegang tot al je energiedata. En die gegevens zie jij terug in een handige online tool: de e-DataPortal. Jij houdt de regie en leunt op ons. Mooi toch?

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Meer weten over ODA Dienstverlening?

Ja, ik wil contact