Bedrijfslaadpunten

Vraag AAN Joulz: kan ik twee auto’s tegelijk laden?

 

Jazeker. Je kunt twee elektrische auto’s laden. Tegelijkertijd. Aan één laadpaal. Maar met Joulz als energiepartner kan nog veel meer. Wij denken in kansen en leggen verbindingen voor innovaties. Zodat jij succesvoller kunt ondernemen. En duurzamer.

Bijdragen begint bij jezelf

En? Kijk eens uit het raam. Hoeveel elektrische auto’s tel je? Grote kans dat je parkeerterrein vol staat met Peugeot iOns, Renault Zoë’s en BMW i3’s. En misschien komt die grote klant ook nog langs in zijn nieuwe Tesla. Punt is: jij wilt je klanten, medewerkers en leveranciers een goede service bieden. En bijdragen aan een milieuvriendelijker Nederland. Kijk. Dat begint op je eigen terrein. Met de Joulz Bedrijfslaadpunten bied je een flexibele én duurzame oplossing voor elektrisch laden.

Eén partner voor elektrisch laden

Ja. Dat is mooi gebaar. Laadpunten creëren voor je personeel en bezoekers. Maar is jouw middenspanningsinstallatie daar wel geschikt voor? Geen zorgen. Checken wij voor je. Kies je voor de Joulz Bedrijfslaadpunten, dan leg je alle acties in één hand. Wij regelen de voeding voor het laden: via een nieuwe installatie of door je bestaande installatie te verzwaren. Installeren, testen, meedenken over toekomstige ontwikkelingen: Joulz staat als partner aan je zijde. Complete ontzorging is ons uitgangspunt. Zo heb jij meer tijd voor zaken waar jij energie van krijgt.

Joulz Bedrijfslaadpunten aanvragen

Zo dan. Laten we zakendoen. Wat wil je weten? De investering? Die is relatief klein. Je betaalt alleen de kosten voor de installatie. De palen en laaddiensten betaal je per maand. Dat is wel zo makkelijk. Je hebt weinig opstartkosten, maar je kunt meteen beginnen met laden. Wat je krijgt voor je geld? Eén Joulz Bedrijfslaadpunt heeft een laadvermogen van maximaal 2 x 22 kW. Daar kun je met gemak twee Renault Zoë’s mee opladen in één uur. Ook praktisch: de palen zijn laadpasonafhankelijk. Is er een vrije paal beschikbaar? Dan kan iedereen daar zijn elektrische auto in pluggen.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Meer weten over elektrisch laden?

Ja, ik wil contact