Bij elke nieuwe Polestar een eigen laadpunt

Polestar wil elektrisch rijden toegankelijk maken. Echt toegankelijk. Wie een elektrische Polestar koopt, moet zijn auto dus makkelijk kunnen opladen. Het liefst voor de eigen deur. Dankzij een partnership met Joulz kan dat. Klanten van Polestar krijgen met flinke korting een eigen laadpunt. Inclusief installatie. En met online inzicht in het energieverbruik.

Lees verder

Renault Zoë kopen? Laadpaal voor de deur

Renaultrijders hebben het goed voor elkaar. Wie overstapt op de elektrische Renault Zoë, krijgt een fikse vergoeding voor een eigen laadpunt. Joulz neemt het hele traject uit handen: van aanvraag tot plaatsing. Daar heeft Renault geen omkijken naar, en de Renaultrijder ook niet. Renault en Joulz brengen elektrisch rijden een stap dichterbij. Als echte partners.

Lees verder

Laadoplossing+ voor High Tech Campus

High Tech Campus Eindhoven ademt innovatie. Ruim 12.000 ondernemers werken er dagelijks nieuwe ideeën uit. Elektrisch vervoer staat hoog op de agenda. Maar dat niet alleen: het gaat om experimenteren. Hoe kan het nóg slimmer? Beter? Groener? Dankzij een partnership met Joulz zijn 72 laadpunten gerealiseerd. Inclusief superslimme software.

Lees verder

Een partnership met Joulz iets voor jou?

Groen, groeiend en kansrijk. Elektrisch vervoer is een veelbelovende markt voor vele soorten bedrijven. Autofabrikanten, energieleveranciers, leasemaatschappijen ... Wat is jouw business? Heb je daar een laadoplossing voor nodig? Puur maatwerk, gericht op jouw onderneming? Laat Joulz met je meedenken. Samen zien we nóg meer kansen.

Partner worden in elektrisch vervoer?

Neem contact op