Speciaal abonnement voor bedrijven

Laten we eerlijk zijn. Je nieuwe laadpalen gaan in principe jaren mee zonder gebreken. Alfen, EVBox, Lanova: alle merken die Joulz aanbiedt, zijn uitvoerig getest. Je nieuwe laadpalen zijn robuust en veilig. Maar toch. Onvoorziene omstandigheden zijn er altijd. Storingen aan de paal door gebruikersfouten of extreem weer. Dan wil je dat er snel een monteur bij je langskomt. Dat kan met het onderhoudsabonnement voor bedrijven.

Hoe werkt het onderhoudsabonnement?

Heel simpel. Je bepaalt een schappelijk bedrag per maand en bij storing zit je gebakken. De monteur komt gratis bij je langs op locatie. Je betaalt geen voorrijkosten. Geen uurtarief. En zelfs alle materialen binnen de garantie zijn gratis. Goed geregeld dus. Zeker als je bedenkt dat je het onderhoudsabonnement al afsluit vanaf € 8 per maand. Daar hoef je het niet voor te laten. Acuut hulp nodig? Gewoon bellen! Joulz is 24/7 bereikbaar voor service en support.

Alle voordelen van service en support

  • Servicedesk van Joulz 24/7 bereikbaar
  • Onderhoudsabonnement vanaf € 8 per maand
  • Binnen vijf dagen een monteur ter plaatse
  • Inclusief voorrijkosten monteur
  • Inclusief uurtarief monteur
  • Inclusief materialen binnen garantie

Joulz 24/7 bereikbaar voor laadvragen

Misschien is er geen storing, maar heb je wel een vraag. Wanneer komt die nieuwe update? Hoe reset je een laadpaal? Hoe stop je een transactie? Stel, je wilt geld vragen voor het laden. Kun je jouw laadpalen dan instellen voor verrekenen? Is Smart Charging iets voor jouw bedrijf? En die zonnepanelen op je dak, kun je die koppelen aan je laadpalen? Stel je laadvragen aan Joulz, 24/7. We denken graag mee over de beste laadoplossing.

Service of support nodig?

Neem contact op