Joulz geeft nieuwe energie

Kansen voor de toekomst? Jazeker, die heeft elke ondernemer. Denk maar eens aan je eigen dromen. Elektriciteit en gas kun je niet onbeperkt blijven gebruiken. Welke energiebronnen zie jij wel zitten? Wind, water, warmte, zon: opties genoeg. En het mooie is: je kunt je energie-infrastructuur daar op aanpassen. Moet je natuurlijk wel weten hoe. De juiste vakmensen kennen. En het project in goede banen kunnen leiden. Daar kan het Meetbedrijf van Joulz in meedenken.

Gas, elektriciteit en eigen opwek

Ja. Dat wil je: dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Maar even terug naar het nu. Hoe zit het met al die meters? Nou kijk, sommige meters heb je gewoon nodig. Dat geldt voor de elektriciteitsmeter en de gasmeter. Die hebben wij als Meetbedrijf. Moet je alleen wel opletten welke goed bij jou past. Wek je je eigen energie op? Met een windmolen, zonnepanelen of een warmtekrachtkoppeling? Dan is een brutoproductiemeter onmisbaar. Die meet je eigen opwek. Die gegevens zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van overheidssubsidies. Daarnaast kan je deze gegevens gebruiken om zelf de eventuele aftrekposten en terugleververgoeding te berekenen. Hoe het precies zit? Vraag het aan Joulz.

Meten is de weg naar vrijheid

Oké. En die tussenmeters? Die zijn vooral handig als je verschillende ruimtes in een pand verhuurt. Met een tussenmeter maak je de huurders baas over hun eigen energierekening. De gascorrectiemeting is interessant als je per jaar heel veel gas verbruikt: meer dan 170.000 m3. Daarmee bespaar je al gauw de nodige euro’s. Dan heb je inzicht en overzicht. Bij Joulz weten we: goed meten is de weg naar vrijheid. Naar een onderneming die haar eigen energieverbruik heel bewust organiseert.

Vragen over Joulz meetbedrijf?

Neem contact op