Elektriciteitsmeter

Vraag AAN Joulz: welke moet ik hebben dan?

Ding dong. Een monteur aan de deur. Je hebt een nieuwe elektriciteitsmeter nodig. Zo een die heel precies meet wat je verbruikt. Waar je geen omkijken naar hebt. En waarmee je nog duurzamer kunt ondernemen. Maar welke? Joulz helpt je kiezen.

Vraag offerte aan

Van vraag naar vrijheid

Echt. Het kan. Je kunt nog duurzamer ondernemen dan je al doet. Besparen op energie en investeren in innovatie. Zodat jouw bedrijf onafhankelijk voorziet in zijn eigen energiebehoefte. En het verbruik bewust zelf organiseert. Wat een vrijheid! Joulz helpt je om die vrijheid te bereiken. Elke energievraag plaatsen wij in de bigger picture: wat is goed voor jou? Ja. Dus ook de vraag over de juiste elektriciteitsmeter en de eisen van de Meetcode elektriciteit.

Juiste elektriciteitsmeter voor jou

Oké, klinkt goed. Maar welke elektriciteitsmeter heb je dan nodig? Nou, dat hangt af van het gecontracteerde vermogen en het spanningsniveau van je aansluiting. Hou jij je niet graag bezig met dit soort zaken? Wij wel. Wij zoeken uit welk type grootverbruiker je bent. Vragen door naar jouw ambities en onderzoeken de kansen van jouw energienetwerk. Misschien kun je nog veel meer. Uiteindelijk komen we met antwoorden waar jij op kunt bouwen. Zodat jij de juiste elektriciteitsmeter kunt kiezen.

Slimme meter? Slim ondernemen!

Goed. Je hebt je keuze gemaakt. En nu? Dat is het mooie van Joulz: nu kun je achteroverleunen. Wij leggen de contacten en nemen al het werk uit handen. We leveren, plaatsen en onderhouden de elektriciteitsmeter. Storingen fiksen wij zo snel als mogelijk na constatering van het Meetbedrijf. Je meetresultaten? Je meter is slim: die stuurt ze automatisch door naar ons meetbedrijf. Wij houden een oogje in het zeil. Checken je verbruik voordat we de netbeheerder inlichten. Maar we snappen ook dat je zelf meer inzicht wilt. Met de e-DataPortal houd je alle regie. En kun jij zelfstandig, duurzaam én slim ondernemen.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Heb je ook een energievraag aan Joulz?

Ja, ik wil contact

Weet je precies wat je hebben wilt?

Ik wil een offerte aanvragen