Onze nieuwe producten en diensten

In regie over uw energie-infrastructuur

Administratief energiemanagement

Wij geven u inzicht en overzicht in al uw energieaansluitingen. Wij houden uw aansluitingen up to date en begeleiden de switches en wijzigingen van uw aansluitingen. Met behulp van factuurcontrole nemen wij het proces van factuurbeheer voor u uit handen. Het ontvangen, controleren en opvolgen van foutieve facturen wordt voor u geregeld.

Joulz energie-optimalisatie

Energie besparen op uw installaties? Er is meer mogelijk dan u denkt! .Dankzij Joulz energie-optimalisatie kunnen blijvend substantiële besparingen worden gerealiseerd. Nadat wij een quick scan hebben uitgevoerd presenteren wij een plan van aanpak met de besparingsdoelstellingen. Door het toepassen van realtime monitor systemen én periodieke inspecties zorgen we voor een blijvende besparing.

Continuïteit met onze beschikbaarheidsdienst

Doet er zich een storing voor? Dan garanderen wij u dat wij binnen 4 uur met een noodstroomaggregaat ter plekke zijn. Wij zorgen voor het veilig en deskundig aansluiten en afkoppelen van het aggregaat. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Voor een continue bedrijfsvoering.

Monitor en signaleringsservice

Met behulp van de remote monitoring tool kunt u online uw middenspanningsinstallaties monitoren en bewaken. Met de signaleringsservice bewaken wij uw middenspanningsinstallaties. Zo zorgen wij ervoor dat u gericht advies ontvangt over hoe problemen op het gebied van stroom- en spanningskwaliteit te voorkomen zijn en welke oplossingen wij u kunnen bieden.

Totaal oplossing voor laadpalen

Met laadpaal totaal bieden wij u totale ontzorging bij het plaatsen van één of meerdere laadpalen. Wij leveren  de laadpalen, passen de infrastructuur aan én regelen  de verzwaring van de aansluiting (indien nodig) voor u. Alles in 1 keer!

Infraconsult

Wij verzorgen de aanvraag van een aansluiting voor u, van A tot Z. Dankzij onze uitgebreide kennis van de energienetten en de juiste contacten bij de netbeheerder(s) bieden wij u gemak en zekerheid.

Wij controleren de vereiste technische tekeningen en geven u advies over de benodigde aansluitwaarde. 

Meer weten?

Neemt u gerust contact op met onze Accountmanager Richard Kornelisse.

email: Richard.Kornelisse@joulz.nl