Tussenmeter Elektra

Wilt u de kosten van uw elektriciteitsverbruik verhalen op uw onderhuurders of afdelingen? Elektriciteitstussenmeters van Joulz meten precies wat u moet weten. 

  • Meet elektriciteitsverbruik op huurders- of gebruikersniveau
  • Meetdata voor gerichte besparingen op stroom en kosten
  • Transparante facturering op basis van reëel verbruik

Tussenmeter Elektra meet meer

Het doorbelasten van energiekosten aan verschillende gebruikers of onderhuurders is administratief gezien vaak een heel gedoe. Het verbruik wordt doorgaans ingeschat op het aantal vierkante meters en op de aard van de bedrijvigheid; weinig nauwkeurig en weinig transparant. Gelukkig kan het een stuk makkelijker én nauwkeuriger met tussenmeters van Joulz.

Verrekenen daadwerkelijk verbruik

Onze meetspecialisten kunnen op strategische plaatsen achter uw hoofdmeter een of meer elektriciteitstussenmeters plaatsen. Daarmee meet en weet u precies wat men daadwerkelijk aan stroom verbruikt. Uw onderhuurders, de winkeliers in uw winkelcentrum, de paviljoens van uw zorginstelling … Ieder ontvangt een factuur die klopt, tot op de kilowatt nauwkeurig.

Informatie voor service en onderhoud

U kunt nog méér met een tussenmeter elektriciteit. Met een aantal eenvoudige (din-rail) tussenmeters op de juiste plaats, houdt u ook het stroomverbruik van uw machines, installaties of productielijnen in de gaten. Onmisbaar als u de energiekosten in de prijs van uw product wilt verrekenen. Of als u constant een vinger aan de pols wilt houden met betrekking tot de conditie van uw machinepark.

Overzicht via e-DataPortal

Tussenmeters geven u gedetailleerde informatie aan de hand waarvan u kunt sturen en energiebesparende maatregelen kunt doorvoeren. Alle meetdata zijn te raadplegen via uw e-DataPortal. U logt in op uw pc, tablet of smartphone en ziet in één oogopslag wie wanneer wat aan stroom (heeft) verbruikt. Ook uw onderhuurders en gebruikers kunnen inloggen en zien hoe zij qua energieverbruik presteren. Op die manier betrekt u hen bij uw duurzaamheidsbeleid. Samen bespaart u gegarandeerd meer!

Neem contact op Bekijk de Gas tussenmeter Bekijk de Stroom tussenmeter