Tussenmeter Gas

Meten is weten. Bijvoorbeeld weten wat het daadwerkelijke gasverbruik is per ruimte of gebruiker, zodat u kosten kunt doorbelasten. Maar ook weten waar u wellicht kunt besparen. Joulz heeft daarvoor de juiste tussenmeters.

  • Registreert het gasverbruik per gebruiker of gebouw
  • Voor een transparante doorbelasting van energiekosten
  • Voor gerichte energie- en kostenbesparing

Gastussenmeters: meten op elk gewenst niveau

Bij het doorbelasten van energiekosten aan uw onderhuurders, afdelingen of bedrijfsonderdelen, heeft u weinig meer houvast dan het aantal vierkante of kubieke meters. Op basis daarvan maakt u een schatting van het gasverbruik. Weinig nauwkeurig en transparant helaas. Vraag daarom de meetspecialisten van Joulz om een of meer gastussenmeters in uw meetinstallatie op te nemen. Dan weet u precies waar hoeveel gas wordt verbruikt.

Inzicht in energieprestaties

Een gastussenmeter maakt het doorbelasten van kosten eenvoudiger en reëler. Maar op strategische locaties geplaatst, kunnen gastussenmeters u nog veel meer vertellen. Hoeveel gas de ene oven in uw productielijn verbruikt ten opzichte van de andere bijvoorbeeld. Tijd voor onderhoud wellicht? Of hoe het gasverbruik in een bepaald gebouw plots is gestegen. Een energielek misschien? U ziet precies wat er aan de hand is en kunt op basis daarvan gericht actie ondernemen.

Overzicht via e-DataPortal

Alle meetdata – van uw gas- én elektriciteitsverbruik – kunnen overzichtelijk worden weergegeven in uw e-DataPortal. U logt in vanaf uw computer, tablet of telefoon en ziet in een oogopslag de historische en actuele stand van zaken. Ook uw onderhuurders kunnen eventueel inloggen. De afdelingen van uw bedrijf. De ondernemers in uw winkelcentrum. De groepen binnen uw zorginstelling. Zo ziet iedereen hoe het met de eigen energieprestatie is gesteld. Dat motiveert en biedt handvaten om nóg beter te gaan presteren.

Neem contact op Bekijk de Elektra tussenmeter Bekijk de Stroom tussenmeter