Tussenmeter Stroom

U wilt weten hoeveel stroom uw onderhuurders verbruiken? Of de verschillende productielijnen in uw fabriek? Een tussenmeter van Joulz laat het u precies zien.

  • Meet stroomverbruik per huurder of ruimte
  • Reële en transparante doorbelasting energiekosten
  • Gedetailleerde informatie voor effectief energiemanagement

Een tussenmeter stroom biedt meer inzicht

Een tussenmeter stroom is een meter áchter de hoofdmeter, die u gedetailleerde informatie over het elektriciteitsverbruik verschaft. Uitermate handig wanneer u energiekosten wilt doorbelasten aan de huurders van uw kantoorpand. Aan de ondernemers in uw winkelcentrum of de verschillende afdelingen van uw zorginstelling. Een slimme, op afstand uitleesbare tussenmeter meet precies hoeveel ze verbruiken. U kunt dus tot op de kilowatt uur nauwkeurig doorbelasten, zonder grove schattingen te hoeven maken op basis van het aantal vierkante meters.

Transparante facturering en inzicht in eigen verbruik

Met een tussenmeter kunt u eenvoudig en transparant doorbelasten. Maar dat niet alleen. Joulz sluit al uw tussenmeters stroom aan op de handige e-DataPortal. Daar ziet u in één oogopslag hoeveel de verschillende ruimtes en/of gebruikers verbruiken. Eenvoudig via uw pc, tablet of telefoon. Een uitstekende basis voor uw energiemanagement. Ook de verschillende gebruikers kunt u eenvoudig toegang geven tot de e-DataPortal. Zo zien ze zelf wat ze aan elektriciteit verbruiken en betrekt u hen bij uw energiebesparingsambities. In de praktijk blijkt die betrokkenheid tot wel 15% besparingen op te leveren!

Monitoren stroomverbruik machines

Joulz adviseert u graag waar u het beste welke tussenmeter(s) kunt plaatsen. Voor helder inzicht in het energieverbruik en doorbelasting zonder administratief gedoe. Of voor het monitoren van bijvoorbeeld het stroomverbruik van verschillende machines of productielijnen. Want ook daarvoor heeft Joulz de juiste (din-rail) tussenmeters.

Neem contact op Bekijk de Elektra tussenmeter Bekijk de Gas tussenmeter