Afgelopen dinsdag 30 april heeft Stedin Groep de aandelen van Joulz overgedragen aan 3i Infrastructure. De Raad van Bestuur van Stedin Groep en de directie van 3i Infrastructure tekenden alle benodigde documenten onder toeziend oog van de notaris. Hiermee is de Britse investeringsmaatschappij per 1 mei de trotse eigenaar geworden van Joulz.

Door: Joulz

01-05-2019

Goedkeuring OR, aandeelhouders en ACM

Eerder is de voorlopige verkoop van Joulz aangekondigd. De activiteiten van Joulz pasten niet langer binnen de strategie van Stedin Groep. Daarom is Stedin Groep op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar. Naast het positief advies van de OR hebben de aandeelhouders en toezichthouder ACM hun goedkeuring gegeven voor de verkoop van Joulz aan 3i Infrastructure. Na de overdracht van de aandelen is de transactie is nu formeel afgerond.

 

Onze dienstverlening blijft ongewijzigd

Voor Joulz betekent dit dat het is verzekerd van een krachtige nieuwe eigenaar. U kunt onveranderd blijven rekenen op onze dienstverlening. 3i Infrastructure wil Joulz als een zelfstandige onderneming laten opereren. Ze streven daarbij naar maximale continuïteit voor de business, klanten, werknemers en het management. Dit betekent dat er voor u als klant niets verandert. Afspraken die we onderling maakten blijven ongewijzigd. Dit geldt ook voor onze factuur- en contactgegevens.