Eerste Joulz banenmarkt

Een banenmarkt. Is dat niet ouderwets? Nee hoor, wij vinden van niet. Het is juist de uitgelezen kans om op een informele manier kennis met elkaar te maken! Zonder dat je direct je CV of motivatiebrief op tafel legt kun je elkaar beter leren kennen. Wat voor bedrijf ben je, maar ook: welk type mensen werken er? En wat vinden deze medewerkers leuk en minder leuk aan Joulz? Tijdens onze eerste banenmarkt gaven wij de gelegenheid aan onze bezoekers om erachter te komen.

Door: Joulz

15-05-2019

Enthousiaste bezoekers

Op 10 mei organiseerden wij de allereerste Joulz banenmarkt. Een evenement waarbij we jou als bezoeker graag kennis laten maken met Joulz als werkgever. Wat vinden wij belangrijk als werkgever en welke voordelen zitten er aan een baan bij Joulz?

 

Tijdens de banenmarkt vertelden veel verschillende werknemers van Joulz waarom zij bij Joulz werken. Er waren monteurs die werken aan energie-infrastructuren, maar ook monteurs die werken voor meetdiensten. Verkoopadviseurs, engineers, werkvoorbereiders en operationele medewerkers lieten bezoekers kennis maken met de taken achter het 'buiten' werk. Tot slot waren er ook medewerkers die bezoekers meer vertelden over HR, Finance of IT gerelateerde functies.

 

De bezoekers waren zeer divers. Dus voor elke vacature zaten er wel verschillende bezoekers tussen.
Wij hopen dat we binnenkort enkele bezoekers onze nieuwe collega's mogen noemen!

Benieuwd welke vacatures er nog open staan? Via onderstaande button kun je ze bekijken.