Op vrijdag 10 mei organiseren wij een banenmarkt. Van 15.00 tot 19.00 uur ben je van harte welkom om te kijken hoe ons bedrijf in elkaar zit en hoe wij werken. Onze locatie in Schiedam (Calandstraat 63) wordt helemaal klaargestoomd om jou een kijkje in de keuken te geven.

Door: Joulz

23-04-2019

Wat doet Joulz precies?

Als Joulz geven wij klanten advies over hun energie-infrastructuur en maken we een ontwerp voor het beste resultaat. We bouwen energie-infrastructuren en bieden onderhoud en beheer aan. Ook verhuren we energiemeters, compact stations en transformatoren. Inzicht in energieverbruik? Dat geven we onze klanten met de e-DataPortal. Ben je al enthousiast?

Hoe kan een werkdag eruit zien?

We bespreken met de klant waar zijn nieuwe transformatorstation moet komen, laten tekeningen en berekeningen maken door de engineers, gaan in gesprek met de klant wanneer het project kan starten en met de handen aan het werk! Een mof maken of een SOT, PITO of elektriciteitsmeter aansluiten? Wij doen het allemaal!

Waar kom je werken?

Als je bij Joulz komt werken word je ontvangen door 180 enthousiaste collega’s. Samen met hen ga je voor de combinatie van techniek en energie. Wij zetten ruim 20.000 klanten AAN. Iedere dag. Want Joulz zet aan tot nieuwe energie.