Een relatiegeschenk wordt vaak gegeven rondom de feestdagen. Een kleine attentie om te laten blijken dat je gewaardeerd wordt als relatie. Wij doen het dit jaar anders! Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor ons en onze dienstverlening. Beetje bij beetje verduurzamen wij onze dienst-verlening.

Door: Joulz

23-12-2019

Echter rijden onze bedrijfsbussen nog steeds op diesel. Om een bijdrage te leveren aan Co2 compensatie doen we mee aan het 1-2-tree programma van Trees for All.

Trees for All

Trees for All is een stichting die zich inzet om een groene en gezonde aarde door te geven aan de volgende generatie. Het motto van Trees for All is 'Bomen zorgen voor ons, daarom zorgen wij voor bomen'. 

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. De missie van Trees for All is om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen en te herstellen. 

Voor elke boom die in Nederland geplant wordt, doneren we ook een boom aan één van de buitenlandse bosprojecten. Dit is het 1-2 tree programma. Er wordt bewust gekozen voor projecten in ontwikkelingslanden om de bestaande tropische bossen te beschermen, nieuw bos aan te planten én de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren. Daarbij komt dat bomen in de tropen sneller groeien en dus meer CO2 opslaan.