Nieuws

Joulz maatregelen rondom het coronavirus

15-12-2020

Joulz hanteert diverse maatregelen om het werk op een veilige en zorgvuldige manier uit te kunnen voeren.

Lees verder

Joulz compenseert Co2 uitstoot

23-12-2019

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor ons en onze dienstverlening. Beetje bij beetje verduurzamen wij onze dienst-verlening.

Lees verder

Nieuw distributiecentrum Hulshoff herrijst langs A5

03-05-2019

Transport- en verhuisbedrijf Hulshoff opent in juli 2019 de deuren van een nieuw distributiecentrum aan de snelweg A5. Joulz verzorgt de energie-infrastructuur.

Lees verder

Aandelen Joulz overgedragen aan 3i Infrastructure

01-05-2019

Het is officieel: per 1 mei heeft Joulz officieel een nieuwe eigenaar. De aandelentransactie vond gisteren plaats. Stedin Groep heeft de aandelen overgedragen aan 3i Infrastructure. Voor Joulz betekent dit we verzekerd zijn van een krachtige nieuwe eigenaar. Deze overname biedt groeipotentie en innovatieve kansen aan Joulz.

Lees verder

Joulz kennisdiner: batterijopslag in de praktijk

10-04-2019

Zoals de titel van dit kennisdiner het al zegt stond batterijopslag tijdens deze bijeenkomst centraal. Na een korte introductie van BlueCity over hun circulaire initiatieven en het welkomstwoord van Joulz was de vloer aan de gastsprekers van deze avond.

Lees verder

Joulz wint aanbesteding Technische Universiteit Delft

08-04-2019

Eind vorig jaar heeft de Technische Universiteit Delft (TU Delft) een aanbesteding uitgeschreven voor het beheer en onderhoud van de middenspanning infrastructuur van de TU Delft. Afgelopen week is de definitieve gunning bekendgemaakt en Joulz heeft deze aanbesteding gewonnen.

Lees verder