Kies voor het juiste vermogen

Zo snel mogelijk laden. Dat klinkt je als muziek in de oren. Die snelheid hangt natuurlijk af van de auto en de elektriciteitsaansluiting, maar ook zeker van de laadpaal. Er zijn allerlei soorten vermogens: van 3,7 kW tot 300 kW. En allemaal hebben ze een andere oplaadtijd. Van 0,5 uur tot 8 uur. Ons advies: kies voor een laadpaal met een vermogen van 22 kW. Daarmee zit je zeker weten goed. Kan je meterkast dat nog niet aan? Joulz zorgt softwarematig voor een upgrade. Handig!

Slim laden met Smart Charging

Stel. Je hebt een vermogen van 88 kW beschikbaar. Dan denk je: daar kunnen vier laadpalen van 22 kW op. Maar wij zeggen: ga voor tien palen! Hoe dan? Met Smart Charging. Deze mooie software ziet welke auto het meeste vermogen nodig heeft en verdeelt de beschikbare capaciteit dan over alle laadpalen en aanwezige auto’s. Zonder dat de stoppen eruit slaan. Is dat slim of is dat slim? Joulz regelt het voor je.

Beheer je laadpalen online

Controle over je laadpunten. Op afstand en real-time. Dat wil je toch? Daarom is er het Joulz Online Pakket: een uitgebreide online portal waarmee je altijd en overal toegang hebt tot jouw laadpalen. Storingen oplossen, rapportages maken, laadsessies verrekenen. Allemaal een fluitje van een cent. En het werkt bij bijna alle laadpalen voor bedrijven. Benieuwd of jouw laadpunt geschikt is? Wij zoeken het voor je uit. Ook als je geen laadpaal van Joulz hebt.

Joulz geeft laadpaaladvies op maat

Help! Kom je er niet uit? Geen probleem. Geef ons een seintje en we vertellen je alles over laadpalen voor bedrijven. Samen laten we jouw laadambities uitkomen.