Klaar voor de toekomst

Het duurt niet lang meer. Milieuvriendelijke keuzes maken wordt de norm. En daar hoort elektrisch laden bij. De overheid wil dat er vanaf 2030 enkel auto’s zonder uitstoot gemaakt worden. In 2050 gaan ze nog een stapje verder: alleen nog maar schone auto’s op de Nederlandse wegen. Je begrijpt het. De EV-markt wordt groter en groter. Hoe mooi zou het zijn het als jouw bedrijf dan vooroploopt? Als je nu al een laadpaal op de zaak hebt om een deel van die EV-rijders te bedienen? Maatschappelijk verantwoord ondernemen: check.

Verdien geld met je laadpaal

Jazeker. Je kunt geld verdienen met jouw laadpaal op de zaak. Hoe werkt het? Stel een eigen tarief in voor de laadtransacties. Op die manier kunnen mensen tegen betaling laden aan jouw laadpunt en verdien jij binnen gemiddeld drie jaar je investering terug. Joulz verrekent de laadkosten voor je en stort elk kwartaal de opbrengsten op jouw rekening. Simpel! Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

Maak je collega’s en bezoekers blij

Service. Die lever je sowieso al, maar met een laadpaal op de zaak doe je iets extra’s. Beeld je eens in. Een rij elektrische auto’s die bij jouw bedrijf staan te laden. Auto’s van je medewerkers, van je klanten en misschien nog wel meer mensen. Dat is toch prachtig. Terwijl jullie binnen hard aan het werk zijn, zorgen de zakelijke laadpunten van Joulz voor volgeladen auto’s. Klaar met de klus? Iedereen weer tevreden de weg op. Slimme zet, zo’n laadpunt!

Meer voordelen?

Dit is nog niet alles. Je kunt op meer manieren profiteren van een laadpaal op de zaak. Wat dacht je van belastingvoordeel? Of tot tien keer meer laadpunten met Smart Charging? Benieuwd? Laat het ons weten en samen laten we jouw laadambities uitkomen.