FAQ

Geef het nummer van uw meter op (onder de barcode van uw slimme meter /of op de gewone meter aan de onderkant) en wij kunnen dit voor u nagaan.

Een verzwaring vraagt u aan via uw netbeheerder, via www.mijnaansluiting.nl
Let op: De netbeheer rekent hier kosten voor. Deze kosten liggen tussen de € 200,- à € 300,- bij verzwaring van 1x25A naar 3x25A.

Joulz biedt u de mogelijkheid om laadtransacties die op uw laadpunt(en) plaatsvinden te verrekenen. Dat houdt in dat u een tarief kunt rekenen voor het gebruik van uw laadpunten en u hierdoor de investering in uw laadpunt (gedeeltelijk) kunt terugverdienen. Lees meer over verrekenen.

Smart Charging maakt elektrisch laden nóg slimmer. Zonder dat elektrische rijders er last van hebben, wordt de beperkt beschikbare laadcapaciteit slim verdeeld over de aanwezige laadpalen. Als u twee of meer elektrische voertuigen met veel vermogen wilt opladen, is de capaciteit van uw aansluiting of installatie vaak niet meer toereikend en moet de aansluiting worden verzwaard. Smart Charging betekent dat het beschikbare vermogen slim over de laadpalen verdeeld wordt, daarom is het niet nodig om te investeren in grotere aansluitingen. Lees hier meer over Smart Charging.

Op zakelijke locaties, waar ook zakelijk stroom wordt afgenomen, kunt u kiezen voor verrekenen. Verrekenen houdt in dat u een vergoeding kunt vragen voor het gebruik van uw laadpunten. Verrekenen is niet mogelijk voor thuis laadpunten. Lees meer over verrekenen.

Ja, onze app heet Charge Assist. Met deze app kunt u laadpalen vinden, laadsessies starten en sessies afrekenen. Download voor iPhone of Android.

U kunt contact met ons opnemen middels dit formulier, Of telefonisch via 088 60 50 700. Onze experts helpen u graag aan een passende laadoplossing!