FAQ

Om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden en het proces zo snel mogelijk te laten verlopen schouwen wij zoveel mogelijk op afstand. U ontvangt een schouwformulier waarin een aantal vragen worden gesteld. Zo wordt bijvoorbeeld gevraagd om foto’s te maken van de meterkast en de plek waar het laadpunt dient te komen. Aan de hand van deze informatie kan onze calculator een indicatie van de werkzaamheden maken, waarna wij de offerte zullen uitbrengen.

Dat is uiteraard ook mogelijk. De kosten hiervoor worden meegenomen in de offerte.

Naast onze ANWB-snelladers, beheert Joulz een netwerk van enkele honderden publieke en bedrijfslaadpunten door heel Nederland. Op deze locaties kan geladen worden met onze eigen laadpas, maar ook met een alle Nederlandse pas-aanbieders.

Ja, dat kan. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden en dien gelijk je aanvraag in.

Je laadpaal activeren gaat via dit formulier.

Op deze website kunt u een handig overzicht met alle oplaadpunten in Nederland vinden.

Joulz geeft centraal aan dat een laadpunt gepubliceerd mag worden in alle laad-apps en maps. Een deel van deze apps en maps zijn hierbij aangesloten waarna het automatisch gepubliceerd wordt in deze apps en maps. Niet alle maps en apps zijn aangesloten en daarom kan het langer duren voordat de informatie hierin gepubliceerd wordt.