FAQ

U krijgt vanuit Renault een vergoeding ter ondersteuning van de aanschaf van een laadpunt. Het is afhankelijk van een aantal factoren (type laadpunt, hoe is de meterkast voorbereid en waar dient het laadpunt te komen) hoeveel de meerprijs wordt. Uw laadpunt zal nooit helemaal gratis zijn. Lees meer over de Renault-actie.

Helaas is dit niet mogelijk. Als het om een publieke parkeerplaats gaat, kunt u via de gemeente een verzoek indienen voor een publiek laadpunt. Mocht u geen eigen oprit hebben, kunt u wel kiezen voor de laadpasactie (een laadpas met een krediet is overal te gebruiken in Nederland). Lees meer over de Renault-actie.

Nee, de actie geldt alleen inclusief installatie door Joulz. Joulz voldoet aan de installatievoorschriften van Renault omtrent garantie en veiligheid. Onze monteurs zijn ZE gecertificeerd.

Lees meer over de Renault-actie.

De Renault Zoë kan 3 fases laden (maximaal 3x32A met 22kW).
De Renault Kangoo kan 1 fase laden (maximaal 1x32A met 22kW).

Lees meer over de Renault-actie.

De doorlooptijd is ca. 6 weken nadat wij de getekende offerte hebben ontvangen.

Lees meer over de Renault-actie.

Bij installatie van een laadpunt door Joulz ontvangt u een laadpas, welke u kunt gebruiken bij alle publieke laadpunten binnen Nederland. U betaalt hier €2,99 per maand voor en daarnaast betaalt u alleen de kosten van het laadverbruik. Deze kosten zijn afhankelijk van de betreffende provider. Bij uw thuis laadpunt heeft u de laadpas alleen nodig als u voor het online pakket kiest. Als u dit pakket afneemt, wordt uw laadverbruik geregistreerd zodat eventuele declaratie bij uw werkgever of B.V. mogelijk is. Lees meer over de Renault-actie.

U ontvangt een geactiveerde laadpas, waar u in heel Nederland mee kunt laden. Op deze laadpas staat een krediet. Voor meer informatier kijkt u op www.renault.nl/actievoorwaarden.

U krijgt ook een Mijn Joulz account. Als u inlogt kunt u uw laadverbruik bekijken en zien welke laadsessies er zijn gedaan. U krijgt een melding per email als tenminste 80% van het krediet verbruikt is. Lees meer over de Renault-actie.