Passende gasmeetinstallatie voor elk bedrijf

Effectief energiemanagement. Ja, dat is heel belangrijk. Voor een juiste verrekening, maar ook voor helder inzicht in je gasverbruik. Je wilt immers kunnen bijsturen als dat nodig is. Jouw bedrijfsprocessen verbruiken veel gas. Daarom heb je een uiterst nauwkeurige meting nodig. Want hoe groter je verbruik, hoe groter de kans om energie en kosten te besparen. Klop eens aan bij Joulz. Voor elke grootzakelijke toepassing realiseren wij de juiste gasmeting. Onze meters zijn slim. Op afstand uitleesbaar. En precies afgestemd op de capaciteit van jouw aansluiting.

Gasmeting G160 t/m G650: voor de zwaarste aansluitingen

G160, G250, G400 en G650. De gasmeting G160 t/m G650 is er voor de grote jongens. Voor de echte grootverbruikers met de zwaarste aansluitingen, zoals industriële productiebedrijven. De gasmeters G160 t/m G650 zijn geschikt voor een capaciteit van 250 tot zelfs 1.000 m3 gas per uur. Zwaar genoeg om zelfs de meest extreme gasvraag te kunnen beantwoorden. Iets voor jou? Laat je dan goed voorlichten. Joulz heeft alle gaskennis in huis en denkt graag met je mee. Ook als je op termijn wilt overstappen naar een andere energiebron. Je zult niet de eerste zijn.

Gasmeting met EVHI wettelijk verplicht

En EVHI? Hoe zit dat? Het Elektronisch Volume Herleidings Instrument (EVHI) is verplicht met een aansluiting van meer dan 170.000 m3 gas per jaar. En handig. Het corrigeert de invloeden van temperatuur en druk, zodat alleen je echte verbruik wordt gemeten. Die invloeden lijken soms minimaal. Maar heb je een grote aansluiting met een gasmeting G160 t/m G650? Dan heb je veel voordeel. Met een EVHI klopt je meting. Elk uur sturen wij je gasverbruik door naar de netbeheerder. Strak geregeld.

Datalogger voor goed energiemanagement

Nog even over energiemanagement. Wat is jouw ambitie? Besparen op energie en kosten? Het rendement van je ovens optimaliseren? Je processen tot in detail beheersen? Wat je doelstelling ook is, elke verbeteractie start met inzicht. Daarom adviseren wij een datalogger in je gasmeting G160 t/m G650. Hierin slaat je gasmeter alle relevante meetdata op. Via de e-DataPortal kun je de data in tabellen en grafieken inzien. Alle informatie voor energiemanagement op één scherm dus.