Naast het beheer en onderhoud van de gehele middenspanning infrastructuur zal Joulz ook optreden als operationeel installatieverantwoordelijke en (indien nodig) het IV-schap tijdelijk als plaatsvervanger overnemen. Daarbij biedt Joulz 24/7 beschikbaarheid door middel van een storingswachtdienst.

Tot slot zal Joulz ook worden gevraagd om voor nieuwe projecten de engineering, het aanleggen, onderhoud en beheer op zich te nemen. Door het winnen van deze aanbesteding blijven we onze rol als service provider van de middenspanning infrastructuur op de TU Delft vervullen.

Over de TU Delft

De TU Delft behoort tot de wereldtop van universiteiten en staat bekend om baanbrekend onderzoek, excellent onderwijs en innovatieve samenwerking met externe partners. Met acht faculteiten,waaronder Civiele Techniek en Geowetenschappen, Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica en Luchtvaart en Ruimtevaarttechniek is de TU Delft een begrip in Nederland.

Wereldwijd staat de TU Delft niet alleen bekend als kennisinstituut, maar ook om haar succesvolle studententeams zoals het Nuon Solar Team en Delft Hyperloop.

Voortzetting samenwerking

Joulz is trots op de voortzetting van de samenwerking en bouwt de komende jaren samen met de TU Delft aan een duurzame, veilige en stabiele energie infrastructuur voor de toekomst.

[foto: Marcel Krijger]