Lekker vrij met exploitatie en verhuur

Voor een middenspanningsinstallatie is het flink diep in de buidel tasten. Terwijl huren misschien veel beter bij je past. Waarom? Lagere investeringskosten en veel flexibiliteit bijvoorbeeld. Meer vrijheid voor zaken waar je écht AAN van gaat. Blijer personeel, tevredener klanten, een beter milieu … Zeg het maar. Bedenk eens waar jij al dat overblijvende investeringsgeld voor gaat inzetten. Zie je het voor je? Hang dan meteen de vlag maar uit en bel onze afdeling verhuur.

Huren? Daar zit alles bij in

Zo simpel? Eigenlijk wel. Natuurlijk is exploitatie ook niet gratis, maar het biedt aanzienlijke voordelen. Als je een middenspanningsinstallatie bij ons huurt, zorgen wij ervoor alsof het ons eigen apparaat is. Dat is het namelijk ook. Veilige installatie, onderhoud, beheer en storingen oplossen: zit volledig bij de huurprijs in. Is je apparaat aan vervanging toe? Dan regelen we dat kosteloos. En ben je ’m gewoon zat? Dan nemen we ’m weer mee. En wist je dat je ook meters bij ons kunt huren voor power quality? Daar wordt je stroomvoorziening nog betrouwbaarder van.

Samen kansen creëren

Dynamiek. Dat staan we voor. Jouw bedrijf is continu in beweging en je behoeften veranderen mee. Daarom sluit Joulz kosteloos aan bij wat jij op dit moment nodig hebt. Wil je een zwaardere of lichtere installatie? Dan maken we dat in orde. Heb je vragen over exploitatie en verhuur of iets anders Dan zijn we er voor je. En heb je grootste plannen en zoek je een partner om die mee vorm te geven? Kom maar op!

Joulz zet AAN tot nieuwe energie