Lef, ondernemerschap en enthousiasme

Lef, ondernemerschap en enthousiasme

Dankzij onze jarenlange ervaring in de energiemarkt kunnen wij gedegen advies geven aan onze klanten. En dat doen we met veel plezier!

We respecteren elkaar, maken gebruik van elkaars kennis en werken graag samen. Lef, ondernemerschap en enthousiasme helpen ons bij het AANpakken van de meest complexe klantvragen. Want als de klant er niet uitkomt, zorgen wij dat er een passende oplossing gevonden wordt. En daarbij geven we jou de kans om met innovatieve oplossingen te komen.

Als werknemer van Joulz krijg je veel vrijheid, geven we je verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je wordt gestimuleerd om jezelf continu te blijven ontwikkelen door het volgen van trainingen, workshops of een opleiding.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden; klant op 1, kwaliteit en de regierol vervullen, zijn de rode draad door ons bedrijf. Met de vertaling AANzetten, AANpakken en voorAAN lopen maken we het wat meer Joulz! We realiseren de energie-ambities van onze klanten en daardoor gaan zij AAN. We lopen voorop in ons vak, Joulz zet de toon op het gebied van veiligheid, innovatie en samenwerking. We weten hoe we de regie over projecten kunnen nemen, we zijn ondernemend en flexibel. 

In de dagelijkse praktijk betekent het dat we duidelijk zijn in wat we doen en waarom we het doen. We zoeken de samenwerking op, want samen kom je verder. En wat we erg belangrijk vinden is waardering. Waardering voor elkaar en voor de mooie projecten die we opleveren!