Voor elke ondernemer de juiste laadoplossing

Je bent eruit. Je wilt dat klanten en medewerkers hun elektrische auto kunnen laden. Een groene parkeerservice. Gewoon voor je zaak of kantoor. Maar ja. Hoe regel je dat? En kan je meterkast dat aan? Geef Joulz de opdracht. Dan heb je in vier stappen de juiste laadoplossing.  

STAP 1 Aanvraag met persoonlijke service

Een laadoplossing. Dat gaat verder dan een laadpaal voor de zaak laten plaatsen. Het begint met je aanvraag. Binnen een mum van tijd heb je een afspraak met onze accountmanager. Hij gaat bij je langs. Kijkt in je meterkast, loopt over je parkeerterrein en vraagt je het hemd van het lijf. Wat zijn je wensen? Hoeveel auto’s wil je kunnen laden? Denk je aan kopen of huren? Wil je palen, of laadpunten in de muur laten schroeven? En waar dan precies? Misschien heb je zelfs uitgesproken wensen over het design. Geef die ook maar door!

STAP 2 Antwoord op al je laadvragen

Dit gaat goed. Je laadwensen zijn in kaart gebracht. Joulz weet precies hoeveel laadpunten er moeten komen en waar. Toch blijf je met vragen zitten. Is een laadvermogen van 22 kW per paal echt nodig? Hoe hoger het vermogen, hoe sneller een auto laadt. Wel zo handig. Maar aan de andere kant: slaan de stoppen dan niet door? Moet je stroomvoorziening dan verzwaard worden? Hmm. Dat kan wel duizenden euro’s extra kosten aan vastrecht voor de netbeheerder. Zeker als je ook nog een bedrijfskeuken en airco hebt. Wat te doen?

STAP 3 Laadpalen en abonnement kiezen

Smart Charging. Daarmee voorkom je verzwaring. Laat ons slimme software in je laadpalen plaatsen. Die software verdeelt je beschikbare vermogen keurig over al je laadpunten en de elektrische auto’s. Handig! Doorgeslagen stoppen zijn verleden tijd. Hoge vastrechtlasten ook. En er is nog een slimmigheid. Schaf een online abonnement aan. Dan kun je de laadinvestering binnen drie jaar terugverdienen. Hoe? Vergelijk je laadoplossing met een benzinestation. Laat rijders betalen voor het laden. Joulz verrekent de laadkosten voor je!

STAP 4 Installatie en onderhoud van je laadoplossing

Zo dan. Je laadoplossing is bijna werkelijkheid. Neem je één laadpaal of een heel laadplein? Joulz behandelt elke aanvraag met evenveel zorg. Onze gecertificeerde monteurs komen de boel bij je installeren. En we stellen altijd een projectleider aan. Alles om je aanvraag efficiënt af te handelen. Misschien wens je ook nog een onderhoudsabonnement vanaf € 8 per maand? Dan ben je verzekerd van alle updates en een bliksemsnelle reparatieservice. Want die mooie nieuwe laadpalen móeten werken. Laat die elektrische auto’s maar komen!