Laadpaal aanvragen? Dit kun je verwachten

Die laadpaal moet er komen. Het liefst een beetje snel. Je wilt dat klanten en medewerkers hun elektrische auto kunnen laden. Gewoon voor je zaak of kantoor. Handig, groen en het past bij je ambities als duurzame ondernemer. Bij Joulz regel je je laadpaal in vier stappen.

STAP 1 Op al je laadvragen persoonlijk antwoord

Je weet wat je wilt. Een laadpaal of meer laadpalen bij je bedrijf. Maar je zit natuurlijk met vragen. Kan je meterkast dat aan? Slaan de stoppen niet snel door? Uit welke laadpalen kun je kiezen? Wat is eigenlijk slimmer: een paal of een laadpunt in de muur? Wat is de beste plek voor een laadpaal? Moet je stroomvoorziening verzwaard worden? Hoeveel extra gaat dat kosten aan vastrecht voor de netbeheerder? Op al je vragen heeft Joulz antwoord. En dat niet alleen: we komen persoonlijk langs. Kunnen we meteen spijkers met koppen slaan.

STAP 2 Laadpaal of laadoplossing: we helpen je kiezen

Kijk. Laadpalen zijn er in alle soorten en maten. Je hebt palen met één laadpunt. Dubbele palen met twee laadpunten. En echte laadoplossingen: slimme laadpalen met software erin. Dankzij die software is Smart Charging mogelijk. Dan kun je op dezelfde aansluiting veel meer elektrische auto’s laden. Omdat je beschikbare vermogen automatisch wordt verdeeld. Handig! En het scheelt je een kostbare verzwaring van je elektriciteitsinstallatie. Iets voor jou? We adviseren je graag. Samen kijken we welke laadpaal of laadoplossing bij jou past.   

STAP 3 Keuzehulp bij abonnementen en extra’s

Zo dan. Je weet welke laadpaal je wilt. Misschien wel een met je eigen logo erop. Tijd voor de extraatjes! Vind je de investering wat hoog? Huur dan een laadpaal. Of neem een online abonnement en laat rijders betalen voor het laden. Eigenlijk heel logisch. Je laadpaal werkt dan als een bezinestation. Onze ervaring? Binnen drie jaar verdien je de laadinvestering terug. Klinkt goed, toch? En wil je verzekerd zijn van alle updates en een bliksemsnelle reparatieservice? Ga dan voor het extra onderhoudsabonnement vanaf € 8 per maand.

STAP 4 Installatie door gecertificeerde monteurs

Dit gaat goed. Jij bent blij met de deskundige hulp van Joulz. En wij weten precies welke laadpalen we waar moeten plaatsen. We tekenen de contracten. Stellen een projectleider aan. En geven onze gecertificeerde monteurs opdracht voor installatie. Van Joulz mag je efficiëntie, expertise en persoonlijke service verwachten. Alles om je aanvraag goed en snel af te handelen. Wat zeg je ervan? Klaar om je parkeerterrein te upgraden met een laadpaal?