Noodstroom

Vraag AAN Joulz: hoe blijft de motor draaien?  

 

Kijk. Je bent ondernemer of niet. Natuurlijk draag je graag bij aan een betere wereld. En let je goed op je carbon footprint. Maar de motor moet blijven draaien. Altijd. Ook bij stroomuitval en tijdens onderhoud. Joulz heeft de oplossing: noodstroom.

Partner in crime

Joulz als redder in nood. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo. Joulz wil bedrijven meer keuzevrijheid geven op energiegebied. Zodat ze duurzamer en onafhankelijker kunnen opereren. Daarom gaan we een samenwerking met je aan. Als partner helpen we je om je energiedoelen te verwezenlijken. Hebben wij dan overal de kennis voor in huis? Nee joh. Maar we hebben wel een uitgebreid netwerk. En we weten hoe we deuren moeten openen. Dus waar is jouw bedrijf bij gebaat?

Noodstroomaggregaat huren

Denk. En durf te vragen. Is jouw fabriek, bouwplaats of evenement gebaat bij een continu bedrijfsproces? Is stroomuitval niet fataal, maar wel vervelend? Vraag dan advies aan Joulz. Wellicht kun je een noodstroomaggregaat huren. Permanent of tijdelijk. Een, twee, drie of meer. Wij kunnen alle aggregaten voor je in beheer nemen, in de vermogens die je nodig hebt. Superhandig. Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een mobiele noodstroomvoorziening. En toch zit je nooit zonder elektriciteit. Niet bij een acute storing en ook niet tijdens onderhoud.

Noodstroom 100% beschikbaar

Dat is inderdaad verdraaid handig. Maar hoe zit het dan met de voorraad? Stel, er is een langdurige stroomstoring bij jou in de buurt. Dan zijn er veel meer bedrijven die tijdelijk overstappen op noodstroom. Jij wilt natuurlijk niet misgrijpen. Kies dan voor de extra beschikbaarheidsdienst van Joulz. Dan ben je altijd verzekerd van een noodstroomaggregaat in jouw vermogen. 24/7 voor 100%. En? Onze aggregaten zijn allemaal goed onderhouden, zorgvuldig getest en direct klaar voor gebruik. En we waarborgen snelle levering op jouw locatie. Echt, we zijn graag je redder in nood. 

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Ook noodstroom nodig van Joulz?

Ja, ik wil contact