Nieuws

Wijziging verbruiksbepaling grootverbruik elektra

24-05-2022

Vanaf 1 mei 2022 is de verbruiksbepaling voor grootverbruik elektra aansluitingen veranderd. Als energiebedrijf werken wij samen met andere energiebedrijven, zoals meetbedrijven, netbeheerders en leveranciers om een toekomstbestendig energiesysteem* te realiseren. De eerste stap is gezet, in dit bericht informeren we je over de wijziging.

Lees verder

Nieuwsbrief mei 2022: alles over SDE-subsidie!

18-05-2022

De subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie is beschikbaar voor bedrijven en non-profit instellingen om duurzame energieproductie betaalbaarder te maken. Maximaal 15 jaar lang wordt jouw investering deels vergoed. Ligt jouw aanvraag voor juni al klaar?

Lees verder

Het energiesysteem van de toekomst

24-03-2022

Het energienet zoals we dat in Nederland gewend zijn, is één van de betrouwbaarste ter wereld. Door de energietransitie verandert het traditionele energielandschap snel. De grote differentiatie in pieken in vraag en aanbod zorgt voor een onbalans en overbelasting van het energienet. Dat stelt ondernemers voor een grote uitdaging. Hoe gaat het energiesysteem van de toekomst eruit zien?

Lees verder

Nieuwsbrief maart 2022 - verduurzaam je bedrijfspand!

16-03-2022

In JoulzConnected delen we de belangrijkste informatie van dat moment. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen in de energiesector, de energietransitie en handige feiten. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan!

Lees verder

Ondernemers hebben geen tijd om te wachten op netverzwaring

28-12-2021

De energievraag groeit mee met de ontwikkelingen in de energietransitie. De elektrificatie is in volle gang en ook zien we een toename in het aanbod van groene stroom. Maar die toename heeft ook een keerzijde voor het elektriciteitsnet: er ontstaat netcongestie.

Lees verder

Joulz treedt toe tot Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) convenant van gemeente Rotterdam

14-12-2021

Op vrijdag 10 december is Joulz officieel toegetreden tot het Zero Emissie Stadslogistiek convenant van de gemeente Rotterdam.

Lees verder