Offerte aanvragen

Jouw partner voor
energie-infrastructuur

Over ons
Energie-infrastructuur voor zakelijk Nederland

Energie-infrastructuur voor zakelijk Nederland

De energietransitie stelt bedrijven en instellingen voor toenemende uitdagingen. Wij ontwikkelen energieoplossingen die we snel, efficiënt en voor een vast jaartarief kunnen realiseren en onderhouden. Voor veelvoorkomende situaties bieden we gestandaardiseerde oplossingen, voor specifieke vraagstukken maatwerk. Want alleen met energiezekerheid houden we Nederland in bedrijf.

Over Joulz
Onze gerealiseerde projecten

Onze gerealiseerde projecten

We werken voor duizenden zakelijke klanten in Nederland en vlak over de grens. Zij zijn werkzaam in veel verschillende branches, zoals logistiek, voedselverwerking, industrie, zorg en onderwijs. Ook werken we samen met vastgoedgebruikers, vastgoedeigenaren, bouwers, projectontwikkelaars, installateurs, adviesbureaus en kennisinstellingen.

Bekijk onze cases

20.000+

Tevreden klanten

50.000+

Geïnstalleerde meters

8.000+

Energiesystemen in beheer

Eigen duurzame opwek met zonne-energie

Eigen duurzame opwek met zonne-energie

De energiemarkt is grillig, daar wil je als bedrijf niet afhankelijk van zijn. Joulz biedt grootverbruik klanten een one-stop-shop oplossing voor duurzame, lokale energie-infrastructuur. Een investering is niet nodig: kies voor zonnepanelen via operational lease.

Meer over zonne-energie
Energiezekerheid door energieopslag

Energiezekerheid door energieopslag

Door energie op te slaan middels een BESS-systeem (Battery Energy Storage System) kun je deze energie gebruiken wanneer je die nodig hebt. Een uitstekende oplossing voor bedrijven die zelf zonne-energie opwekken, een groeiende energiebehoefte hebben of te maken hebben met netcongestie. Joulz levert al batterijen vanaf 30kW en heeft zo voor elke situatie een oplossing.

Meer over energie opslag
Laad-infrastructuur voor jouw elektrische wagenpark

Laad-infrastructuur voor jouw elektrische wagenpark

Steeds meer bedrijven en instellingen elektrificeren hun wagenpark. Daar komt heel wat bij kijken: installatie, CPO (charge point operator), software, beheer. Joulz kan het complete traject voor je verzorgen. Zo weet je zeker dat je organisatie een goed functionerende laadvoorziening heeft, ook als je bijvoorbeeld in de toekomst wilt uitbreiden.

Meer over laad-infra