Partner in crime

Joulz als redder in nood. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo. Joulz wil bedrijven meer keuzevrijheid geven op energiegebied. Zodat ze duurzamer en onafhankelijker kunnen opereren. Daarom gaan we een samenwerking met je aan. Als partner helpen we je om je energiedoelen te verwezenlijken. Hebben wij dan overal de kennis voor in huis? Nee, dat natuurlijk niet. Maar we hebben wel een uitgebreid netwerk. En we weten hoe we deuren moeten openen. Dus waar is jouw bedrijf bij gebaat?

Noodstroomaggregaat huren

Denk. En durf te vragen. Is jouw fabriek, bouwplaats of evenement gebaat bij een continu bedrijfsproces? Is stroomuitval niet fataal, maar wel vervelend? Vraag dan naar Joulz altijd AAN. Dan zorgen wij dat je een noodstroomaggregaat kunt gebruiken. Permanent of tijdelijk. Een, twee, drie of meer. Wij kunnen alle aggregaten voor je in beheer nemen, in de vermogens die je nodig hebt. Superhandig. Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een mobiele noodstroomvoorziening. En toch zit je nooit zonder elektriciteit. Niet bij een acute storing en ook niet tijdens groot onderhoud.

Ook AAN tijdens groot onderhoud

Periodiek is groot onderhoud nodig aan jouw installaties. Zo blijft je energievoorziening veilig en betrouwbaar. Eén nadeel: tijdens het onderhoudswerk moet je installatie uit. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Het onderhoud buiten kantoortijden laten uitvoeren? Dat kan, maar dat is natuurlijk wel duurder. Met Joulz altijd AAN brengen wij een noodstroomaggregaat mee. Dan gaat het licht niet uit en kan de motor gewoon blijven draaien. Tijdens kantooruren worden, terwijl jij aan het werk blijft.

Noodstroom 100% beschikbaar

Dat is verdraaid handig. Maar hoe zit het met de voorraad? Stel, er is een langdurige stroomstoring bij jou in de buurt. Dan zijn er veel meer bedrijven die tijdelijk overstappen op noodstroom. Jij wilt natuurlijk niet misgrijpen. Bij Joulz altijd AAN is onze extra beschikbaarheidsdienst inbegrepen. Je bent dus altijd verzekerd van een noodstroomaggregaat in jouw vermogen. 24/7 voor 100%. En, weet je? Onze aggregaten zijn allemaal goed onderhouden, zorgvuldig getest en direct klaar voor gebruik. We waarborgen snelle levering op jouw locatie. Echt, we zijn graag je redder in nood.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie