Joulz geeft nieuwe energie

Joulz geeft nieuwe energie

Verduurzaming als kans voor de toekomst? Jazeker. Elektriciteit en gas kun je niet onbeperkt blijven gebruiken. Welke energiebronnen zie jij wel zitten? Wind, water, warmte, zon: opties genoeg. En het mooie is: je kunt je energie-infrastructuur daar op aanpassen. Moet je natuurlijk wel weten hoe. Grip op je verbruik. De juiste vakmensen kennen. En het project in goede banen kunnen leiden. Daar kan het Meetbedrijf van Joulz in meedenken.

Neem contact op
Monitor jouw energieverbruik en opwek

Monitor jouw energieverbruik en opwek

Je bedrijf wendbaar houden voor de toekomst. Ook in de energietransitie. Maar hoe zit het met al die meters? Nou kijk, sommige meters heb je gewoon nodig. Dat geldt voor de elektriciteitsmeter en de gasmeter. Die hebben wij als Meetbedrijf. Wij weten welke meter goed bij jou past. Wek je je eigen energie op? Met een windmolen, zonnepanelen of een warmtekrachtkoppeling? Dan is een brutoproductiemeter onmisbaar. Die meet je eigen opwek. Die gegevens zijn noodzakelijk voor het verkrijgen van overheidssubsidies. Daarnaast kan je deze gegevens gebruiken om zelf de eventuele aftrekposten en terugleververgoeding te berekenen. Hoe het precies zit? We helpen je graag.

Vraag offerte aan
Meten om te besparen en verduurzamen

Meten om te besparen en verduurzamen

Meer inzicht in je verbruik geeft meer inzicht om te besparen en verduurzamen. Dan zijn tussenmeters onmisbaar. Die heb je bijvoorbeeld nodig om inzicht te krijgen in het verbruik per ruimte of locatie. Of zijn handig als je verschillende ruimtes in een pand verhuurt. Met een tussenmeter maak je de gebruikers of huurders de baas over hun eigen energierekening. De gascorrectiemeting is interessant als je per jaar heel veel gas verbruikt: meer dan 170.000 m3. Daarmee bespaar je al gauw de nodige euro’s. Dan heb je inzicht en overzicht. Bij Joulz weten we: goed meten is de weg naar besparen en verduurzamen. Naar een onderneming die haar eigen energieverbruik heel bewust organiseert.

Weet je precies wat je hebben wilt?

Neem contact op