Van veel geregel naar veel gemak

Energiezuinig. Dat wil jij zijn. Maar ga dat maar eens regelen in je eigen organisatie. Dan krijg je te maken met kleinverbruikmeters en grootverbruikmeters. Met technische eisen en juridische details. Je hebt wel iets beters te doen. Dus. Laat ons dat maar organiseren. Joulz barst van de kennis en expertise op energiegebied. Nemen jouw administratieve lasten over en via de e-Dataportal kunnen we je inzicht verschaffen. Scheelt jou een hoop gedoe.

Slimme kleinverbruikmeter nodig?

Slimme meter? Jazeker. Daarmee kunnen we energiedata en metingen op afstand uitlezen. Alleen als jij toestemming geeft, natuurlijk. De meetverantwoordelijkheid in jouw organisatie kun je gerust aan ons overlaten. Daar zijn we officieel gecertificeerd ODA Dienstverlener voor. Goed. Heb je dus wel een slimme meter voor kleinverbruik nodig. Heb je die nog niet? Neem contact op met je netbeheerder voor het aanvragen van een slimme meter!

ODA Dienstverlening voor kleinverbruik

Net als voor advies over jouw energieambitie. We denken mee en laten zien wat er mogelijk is. Altijd in samenspraak met jou. Als ODA Dienstverlener hebben we − met jouw goedkeuring − toegang tot al je kleinverbruik energiedata. En die gegevens zie jij terug in een handige online tool: de e-DataPortal. Jij houdt de regie en leunt op ons. Mooi toch?