ODA: inzicht in de meetgegevens van jouw slimme kleinverbruikmeter

ODA: inzicht in de meetgegevens van jouw slimme kleinverbruikmeter

Duurzaamheid, daar ga je voor met jouw bedrijf. En om te weten waar jij kunt starten met verduurzamen heb je inzicht nodig. Het inzichtelijk maken van de meetgegevens van je slimme kleinverbruikmeter vraag je eenvoudig aan via ons online bestelformulier. Je maakt eenmalig een account aan, daarna vul je de adresgegevens en EANcode(s) in van de locaties die je inzichtelijk wilt maken. Belangrijk: in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verlenen wij geen ODA service waarvan de meetgegevens van kleinverbruikmeters te herleiden zijn naar een natuurlijk persoon.

Vraag een ODA account aan
Wat doet Joulz als ODA?

Wat doet Joulz als ODA?

Voor de slimme ODA meters vragen wij aan jou per aansluiting om een machtiging. Deze machtiging stuur je ons niet toe, die kun je eenvoudig digitaal afgeven via de machtigingen module in de ODA portal. Handig, want zo kun je deze machtigingen ook zelf beheren en intrekken op elk gewenst moment. En ga je verhuizen of stap je over naar een andere leverancier met je kleinverbruikmeters? Dan stoppen wij automatisch de machtiging en vragen wij geen gegevens meer op voor die locatie(s). 

Neem contact op
Al jouw aansluitingen inzichtelijk in de e-DataPortal

Al jouw aansluitingen inzichtelijk in de e-DataPortal

Als je een verzoek hebt ingediend om Joulz te machtigen als ODA gaan we aan de slag. Na afstemming en goedkeuring maken we jouw aansluitingen inzichtelijk in de e-DataPortal. Bekijk waar je op verbruik kunt besparen. Draai energierapporten uit. Vergelijk verschillende locaties van jouw organisatie en verschillende perioden. Hoeveel gas heb je deze winter verbruikt ten opzichte van vorig jaar? Waar kun je innoveren? En hoe kun je besparen op je warmteverbruik?

Vraag e-DataPortal aan