Flexibiliteit door energieopslag

Flexibiliteit door energieopslag

Energieopslag is misschien wel dé sleutel voor een succesvolle energietransitie. Want wat heb je aan een heleboel energie als de zon schijnt, maar je hebt het pas nodig als het donker is? Of je kan het niet direct terugleveren op het net? Met energieopslag krijg je de mogelijkheid om de gelijktijdigheid tussen gebruik en opwek van energie te veranderen. Met energieopslag kun je inderdaad je elektrische busjes met zelf opgewekte zonne-energie opladen als ze 's nachts in het depot staan. Energieopslag geeft jou flexibiliteit in je energiegebruik.

Noodvoorziening, peak-shaven of time-shiften

Noodvoorziening, peak-shaven of time-shiften

Ja! Natuurlijk wil jij flexibiliteit in je energiegebruik. Maar hoe werkt dat? En wat kost het? En waar begin je? Geen zorgen. Joulz kijkt graag met jou waar de mogelijkheden liggen. We beginnen met de vraag waar je de batterij voor gaat gebruiken. Noodvoorziening, peak-shaven of time-shiften? Essentiële keuzes. En als we dat hebben besloten, dan gaan we bekijken welke oplossing het beste bij jouw situatie past. We werken merk-onafhankelijk dus we komen altijd uit bij de beste keuze voor jou. Wanneer die batterij er staat, dan wil je natuurlijk wel dat het batterijmanagementsysteem de batterij optimaal aanstuurt. En om een lange levensduur te garanderen beheren en onderhouden we de batterij voor je.

Hoe wil jij je batterij financieren?

Hoe wil jij je batterij financieren?

Maar dan die investering. Huren of battery-as-service. Dan voorkom je een (grote) investering vooraf. Door te kiezen voor één van onze financieringsmodellen heb jij de ruimte om te ondernemen. En ook te profiteren van de voordelen van batterijopslag. Welke keuze maak jij? 

Weet je precies wat je hebben wilt?

Neem contact op