Slimme infradiensten voor vastgoedondernemers

Je bent vastgoedondernemer. Dus je streeft naar het duurzaamste energieconcept tegen het beste rendement. Je vastgoedinvestering moet lonen. Maar ja. Wat zijn de mogelijkheden tegenwoordig? Zijn zonnepanelen iets voor jou? Welk duurzame installaties zijn er voor warmte, koeling en ventilatie? Hoe voldoe je aan energielabel C, dat per 1 januari 2023 verplicht is voor kantoren groter dan 100 m2? Joulz weet: elk pand heeft baat bij andere energiemaatregelen. Maar het begint bij een efficiënte infrastructuur. De basis moet kloppen. Ga je een pand bouwen of verbouwen? Doe je voordeel met de infradiensten van Joulz.

“Vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars weten Joulz te vinden. Voor een efficiënte energie-infrastructuur, effectieve laadoplossingen en specifieke meetvragen. Ga jij panden of kantoren bouwen of verbouwen? Zorg dat je vastgoedinvestering loont.”

Dirk Ockeloen

Accountmanager Joulz

Cases

Laadoplossingen bij je kantoren

Groene energie is de toekomst. Niet alleen voor je panden. Ook voor het parkeerterrein van je bedrijfsverzamelgebouw of kantoren. Echt groen ben je pas met een laadplein voor de deur. Zodat bezoekers of huurders hun elektrische auto’s kunnen laden. Met Smart Charging zorgen wij ervoor dat er geen dure verzwaring van je installatie of aansluiting nodig is. Denk je dat twee laadpunten wel voldoende zijn? Vergeet dan niet dat in 2030 80 procent van de auto’s elektrisch is. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Een dure grap? Valt mee hoor. Er zijn allerlei subsidies voor laadoplossingen. En je kunt de gebruikers laten betalen voor het laden. Dankzij de verrekeningstool van Joulz heb je daar geen omkijken naar. Slimme zet dus! En komt een investering niet goed uit? Dan kun je jouw laadoplossing ook bij Joulz huren.

Goed meten is goud waard

Weet je wat ook winst oplevert? Samenwerken met een goed georganiseerd meetbedrijf. Plaats slimme meters voor inzicht in je energieverbruik en besparingen. Elektriciteitsmeters, gasmeters én brutoproductiemeters voor je zonnepanelen. Misschien heb je wel tussenmeters nodig voor je huurders, zodat je hun energieverbruik direct kunt doorbelasten. Of wil je meerdere energieleveranciers op één aansluiting (MLOEA) contracteren. Voor elke vastgoedondernemer heeft Joulz de juiste meter. Laat ons je adviseren. Zorg dat je klaar bent voor je toekomst. Voor jouw vastgoedproject is alleen het beste goed genoeg.