Dit is EKB Nederland

Al vele jaren helpt EKB (zakelijke) opdrachtgevers met veel succes bij het beheren en toekomstgericht maken van hun energieportefeuille. Dit doet EKB tegen de best mogelijke condities en voorwaarden. EKB heeft veel ervaring met onafhankelijk energieadvies en energiemanagement. Zij zorgen ervoor dat alle beïnvloedbare componenten worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Van het beheren van de aansluitingen en inkoopstrategie tot interne distributie en verbruik. EKB zorgt voor maatwerk oplossingen. Dus voor elk energievraagstuk een passende oplossing. En dat is een mooie aanvulling op de dienstverlening van Joulz.

"Het partnercontract stelt ons in staat om de samenwerking verder uit te breiden. In de energietransitie is data-analyse onmisbaar. Dat is de eerste stap op weg naar besparing en verduurzaming. Dankzij de integratie in onze systemen kunnen wij op een efficiënte en kostenbewuste manier klanten begeleiden met stappen zetten in de energietransitie"

Kevin Peters

eigenaar EKB Nederland

Samen bedrijven helpen verduurzamen

Samen bedrijven helpen verduurzamen

Joulz en EKB werken al sinds 2015 samen. Met de vernieuwde partnerovereenkomst werken we ook de komende 10 jaar samen. Met als doel om bedrijven te helpen bij het verduurzamen, midden in de energietransitie. EKB is voornamelijk actief in regio Noord-Brabant en Limburg, Joulz is actief in heel Nederland. We bundelen onze krachten en gezamenlijk ondersteunen we bedrijven in deze regio's. Wij bieden de meetverantwoordelijkheid en onze technische kennis en EKB staat onze klanten bij op het gebied van energie-inkoop, energie-advies en acties rondom veranderingen in de wetgeving. De samenwerking is een win-win situatie dus. Met een totaal maatwerkpakket hebben onze klanten maar één aanspreekpunt voor hun energievraagstuk.