Elk oppervlak een kans voor zonne-energie

Elk oppervlak een kans voor zonne-energie

Het is tijd om ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor zakelijk Nederland om zelf verantwoordelijkheid te nemen. Met lokale, duurzame oplossingen voor zonne-energie kun je als ondernemer flink op je energiekosten besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld. Daken van bedrijfspanden benutten wij met onze zonnepanelen en van braakliggende terreinen maken wij een duurzaam zonnepark. Meer weten over trends, ontwikkelingen en de mogelijkheden voor ondernemers? Je leest het in de Whitepaper.

Download Whitepaper
Volledige regie op zonne-energie

Volledige regie op zonne-energie

Het ontwikkelen en realiseren van een zonnedak of zonnepark is een complex proces, waar veel beslissingen bij komen kijken. Joulz is hét aanspreekpunt voor de totaaloplossing voor zonne-energie. Wij adviseren op het gebied van subsidie, financiering, verzekering, ontwerp en techniek. Zo wordt de oplossing afgestemd op je specifieke situatie. Wij voeren de volledige regie over realisatie en exploitatie, zodat het project na oplevering direct in gebruik kan worden genomen.

Contact
Rendement vanaf de eerste dag

Rendement vanaf de eerste dag

Wij zijn leveranciers van rendement. Joulz heeft voor iedere ondernemer een passende oplossing met een klant-specifiek business model, waarin de technische haalbaarheid en de financieringsvorm de belangrijkste uitgangspunten zijn. Bovendien is investeren in duurzaamheid goed voor het milieu en ook nog eens rendabel voor jou als ondernemer. De installatie rendeert vanaf het moment dat de installatie is geplaatst en aangesloten.

Vraag offerte aan

Weet je precies wat je hebben wilt?

Neem contact op