Elk oppervlak een kans voor zon

Het is tijd om ons gezicht naar de zon te keren. Het is tijd voor zakelijk Nederland om hierin zelf verantwoordelijkheid te nemen. Met lokale, duurzame oplossingen voor zonne-energie kun je als ondernemer flink op je energiekosten besparen en rendement behalen. Onze zonnepanelen dragen bij aan een schonere wereld.  Daken van bedrijfspanden benutten wij voor onze zonnepanelen en van braakliggende terreinen maken wij een duurzaam zonnepark.

Volledige regie op zonne-energie

Het ontwikkelen en realiseren van een zonnedak of zonnepark is een complex proces, waar veel beslissingen bij komen kijken. Joulz is hét aanspreekpunt voor de totaaloplossing voor zonne-energie, en adviseert op het gebied van subsidie, financiering, verzekering, ontwerp en techniek. Zo wordt de oplossing afgestemd op uw specifieke situatie. Wij voeren de volledige regie over realisatie en exploitatie, zodat het project na oplevering direct in gebruik kan worden genomen.

Rendement vanaf de eerste dag

Wij zien onszelf als leveranciers van rendement. Joulz heeft voor iedere ondernemer een passende oplossing met een klant-specifiek business model, waarin de technische haalbaarheid en de financieringsvorm de belangrijkste uitgangspunten zijn. Bovendien vinden wij dat de financiering van een kapitaal intensieve duurzame investering als een zonnestroom installatie nooit een reden voor uitstel hoeft te zijn. Dat is goed voor het milieu en rendabel voor de ondernemer. De installatie rendeert vanaf het moment dat de installatie is geplaatst en aangesloten.

Weet je precies wat je hebben wilt?

Neem contact op