Veiligheid voorop

Professionals. Die heb je nodig als het gaat om het beheer en onderhoud van je hoogspanningsinstallatie. Dat spreekt voor zich. Vindt je verzekeraar ook. En het staat in de wet. Handig voor jou, je medewerkers, je klanten, je inventaris en je gebouw. Want ja, het is wel een hoogspanningsinstallatie. Veiligheid staat voorop. En veiligheid, daar houden we van bij Joulz. De wet schrijft voor dat je iemand aanwijst die de installatieverantwoordelijkheid draagt. Mag jij raden wie je daar een plezier mee doet.   

Installatieverantwoordelijkheid: dragen we graag

Juist. In één keer goed. Joulz neemt de installatieverantwoordelijkheid maar wat graag van je over. Want net als jij, doen wij graag wat we goed kunnen. Dat zet ons AAN. Dus we plaatsen je installatie zorgvuldig en brengen alle risico’s in kaart. We verrichten een nulmeting, maken een meerjarenplan, voeren periodieke controles uit en staan 24/7 klaar om storingen op te lossen. Wij zijn verantwoordelijk, dus we doen er alles aan om jouw installatie in topconditie te houden. En vooral: veilig. Jij blijft op de hoogte via heldere rapportages. Het blijft immers jouw installatie en wij nemen installatieverantwoordelijkheid.

Meer mogelijk maken

Iedereen blij. Jij geen omkijken naar je installatieverantwoordelijkheid, wij een apparaat om voor te zorgen. En als we er dan toch zijn, gaan we graag met je in gesprek. Wat zijn de toekomstplannen voor je bedrijf? Welke energieambitie hoort daarbij? Wil je energie besparen? Overstappen op een andere bron? Zelf energie opwekken? We denken mee en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ook als het nog nooit is gedaan.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie

Weet je precies wat je hebben wilt?

Ja, ik wil een offerte aanvragen