Gezelligheid met je collega’s

Gezelligheid met je collega’s

Gezelligheid mag natuurlijk niet ontbreken. Op de werkvloer, maar ook ernaast. Bij Joulz kan je daarom volop gave dingen doen met je collega’s. Ben je sportief aangelegd? Join het voetbalteam! Liever eten? Schuif dan aan bij de zomerbarbecue of het kerstontbijt.

Ja, ik wil werken bij Joulz
AANzetten

We realiseren de energieambities van onze klanten.

AANpakken

We lossen de meest complexe problemen op.

voorAAN lopen

We zijn innovatief.

De kernwaarden van Joulz

De kernwaarden van Joulz

Joulz heeft drie kernwaarden. Wat betekent dit als je bij ons werkt? Bij Joulz zijn we duidelijk in wat we doen en waarom we het doen. Je krijgt veel vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. We vragen jou en je collega’s om de regie te nemen en met verrassende oplossingen te komen. En we maken gebruik van elkaars kennis en zoeken de samenwerking op. Het meest belangrijke? Waardering. Waardering voor elkaar en voor de mooie projecten die we samen opleveren.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen staat bij ons op één. Heb je iets nodig om je werk nog beter te kunnen doen? Of wil je gewoon nieuwe dingen leren? Kom maar door. Samen gaan we voor duurzaam én groei. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je leest er alles over op de pagina Leren & Ontwikkelen.

Meer over leren en ontwikkelen
Vitaliteit & arbeidsvoorwaarden

Vitaliteit & arbeidsvoorwaarden

Naast ontwikkeling staat ook vitaliteit voorop bij Joulz. We vinden het belangrijk dat jij fit en veilig kunt werken. En bieden je volop kansen om dat ook echt te doen, met bijvoorbeeld:

  • een voordelige nieuwe fiets met het fietsplan;
  • korting op je zorgverzekering;
  • een stoelmassage op z’n tijd;
  • dagelijks vers fruit in de kantine;
  • een Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek (PAGO).
AAN de slag!

AAN de slag!

Ben je enthousiast en wil je AAN de slag bij Joulz? Dat vinden we heel leuk! Bekijk hier onze vacatures. Heb je een vraag over een vacature? Neem gerust contact op met Arsalan via 06 11 507 982 of stuur een mailtje naar recruitment@joulz.nl

Naar de vacatures

Kerstonbtijt Joulz 2022

Eind 2022 kwamen we met al onze collega's samen voor een gezellig kerstdiner. Ben jij hier volgend jaar ook bij?