Alle voordelen van transformatorverhuur op een rij

Vereist uw energievoorziening een aansluiting van meer dan 3 x 80 ampère? Dan bent u volgens de Elektriciteitswet grootverbruiker en dient u zelf voor een hoogspanningsinstallatie te zorgen. Een serieuze investering! Veel grootverbruikers kiezen daarom liever voor huur dan voor koop.

Transformator huren of kopen?

U wilt een betrouwbare energievoorziening zonder te hoeven investeren in de aanschaf van een transformatorstation. Joulz begrijpt dat. Een aansluiting kost u al gauw € 30.000 en voor een compactstation bent u rond de € 35.000 kwijt. Dat telt aardig op. Dergelijke investeringen wilt u zorgvuldig budgetteren. Maar nog liever bent u helemaal geen eigenaar van zo’n voorziening. Waarom zou u de verantwoording dragen voor een installatie waarvan u nauwelijks of geen verstand heeft? Grote industriële spelers en academische ziekenhuizen hebben een Technische Dienst met specialisten hoogspanning die in en aan transformatorstations mogen werken. Maar u waarschijnlijk niet, net als de meeste grootverbruikers. Wie de specialistische kennis van hoogspanning niet in huis heeft, kan het best kiezen voor transformatorverhuur.

Budgetteerbare kosten tijdens verhuur

Het huren van een transformator heeft eigenlijk alleen maar voordelen. U hoeft om te beginnen geen grote investering te doen. Bovendien hoeft u geen installatieverantwoordelijke aan te wijzen. Alle plichten en verantwoordelijkheden liggen bij de eigenaar, niet bij u. Bij Joulz dus! En Joulz kent zijn weg bij alles wat komt kijken bij transformatorverhuur: advies, transport, plaatsen en weer weghalen, onderhoud, storingsdienst, 24/7 support … wij regelen alles voor u. Kostentechnisch is het belangrijkste voordeel misschien nog wel dat u een vast bedrag per maand betaalt. Dat bedrag is all-in en dus zijn de kosten exact budgetteerbaar. Dus wilt u uw energiekosten doorberekenen aan huurders of afdelingen? Of verdisconteren in de prijs van uw product? Dat kan heel eenvoudig als u kiest voor transformatorverhuur bij Joulz.

Meer weten over transformatorverhuur?

Liever huren dan kopen? Bij Joulz is transformatorverhuur heel gewoon. Onze adviseurs berekenen graag wat dat voor u oplevert. Zodat u een betrouwbare energievoorziening heeft zonder de lasten.