Klaar voor de toekomst met je eigen oplaadpunt

2030. Dan wil de overheid dat er alleen nog maar auto’s zonder uitstoot worden gemaakt. En in 2050 gaan ze nog een stapje verder: enkel schone auto’s op de Nederlandse wegen. Dat zorgt ervoor dat de EV-markt flink aan het groeien is. Hoe mooi is het dat jij met jouw bedrijf al inspeelt op deze ontwikkeling?Dat er voldoende oplaadpunten op jouw parkeerterrein staan te schitteren? Een slimme zet! En maak je geen zorgen over de investering, want daar zijn verschillende mogelijkheden voor.

Jouw laadpunten investering terugverdienen

Je kunt geld verdienen met jouw oplaadpunt. Dat is nog eens interessant, om je investering terug te verdienen. Binnen gemiddeld drie jaar kun je zelfs het hele bedrag terugverdienen. Hoe werkt het? Je stelt een tarief in voor iedereen die bij jouw laadpunten laadt. Zo krijg je betaald voor laadtransacties. Joulz verrekent de laadkosten voor je en stort elk kwartaal het geld op jouw rekening. Handig! Zit een investering er niet in? Geen probleem. Joulz kan de laadpalen aan je verhuren, dan zit je gebakken voor een vast bedrag per maand. Nog eenvoudiger: wij exploiteren de laadpalen voor je. 

Schaf een laadpunt aan met subsidie

Wel zelf investeren? Er is volop subsidie mogelijk. De overheid wil namelijk graag dat jij elektrisch laden aanbiedt bij je bedrijf. Dus er is fiscaal voordeel en er zijn lokale regelingen. Daar bespaar je tot duizenden euro’s mee. Benieuwd? Joulz zet de opties voor laadpuntsubsidie op een rij.

Joulz geeft laadpaaladvies op maat

Ben je er al over uit of twijfel je nog? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Samen zoeken we uit wat het beste bij jouw bedrijf past. Want wij doen niet aan kant-en-klare oplossingen. Wij geven je gegarandeerd advies op maat.

Aan de slag met laadpalen op jouw terrein?

Vraag persoonlijk advies aan