Energieopslag voor jou op maat

Het toepassen van batterijopslag is maatwerk, want in elke situatie zijn de uitgangspunten weer anders. Joulz denkt graag met je mee over de mogelijkheden. Op basis van jouw energieverbruik en -productie maken we een analyse over het toepassen van energieopslag. Zo krijg je in één klap inzicht in de besparingen die jij kan realiseren.

We gebruiken onze technische expertise om de batterij perfect in jouw energie-infrastructuur toe te passen. Zo zorgen we ervoor dat de batterij juist is afgestemd op je andere installaties en kan bijspringen als dat nodig is. We werken uitsluiten met hoogwaardige producten waarvan we weten dat ze vele jaren meegaan. En we zijn ook nog eens merk-onafhankelijk dus we kiezen altijd de oplossing die het beste past bij jouw situatie en energieambities!

Huren of Battery as a Service (BaaS)

En wat kost dat nou eigenlijk, zo’n batterij? Dat is niet op voorhand te zeggen, want dat hangt af van de exacte samenstelling van de batterij die het beste bij jouw situatie past. Wel is de optie er dat jij geen investering vooraf hoeft te maken. Door de batterij van Joulz te huren kun jij jouw investeringsbudget gebruiken voor jouw core-business. Je huurt de batterij voor een vast bedrag per maand, of als Battery as a Service (BaaS). Met BaaS reken je af op de manier waarop en de mate waarin jij de batterij gebruikt. Hoe dat werkt? Dat leggen we je graag persoonlijk uit.