Klaar voor de toekomst

2030. Dan wil de overheid dat er alleen nog maar auto’s zonder uitstoot worden gemaakt. En in 2050 gaan ze nog een stapje verder: enkel schone auto’s op de Nederlandse wegen. Je voelt ‘m al hangen. De EV-markt groeit. Hoe mooi zou het zijn als jouw bedrijf daar nu al op inspeelt? Dat de autolaadpunten staan te schitteren op jouw terrein? Slimme zet! Lijkt het je wat? Joulz helpt je verder.

Verdien je investering terug

Echt. Je kunt geld verdienen met jouw autolaadpunt. Best lekker toch, om iets van je investering terug te zien. Binnen gemiddeld drie jaar kun je zelfs het hele bedrag terugverdienen. Hoe werkt het? Je stelt een tarief in voor iedereen die bij jouw laadpunten laadt. Zo krijg je betaald voor laadtransacties. Joulz verrekent de laadkosten voor je en stort elk kwartaal het geld op jouw rekening. Handig!

Schaf een autolaadpunt aan met subsidie

Een autolaadpunt duur? Kan erg meevallen. Er is volop subsidie mogelijk. De overheid wil namelijk graag dat jij elektrisch laden aanbiedt bij je bedrijf. Dus er is fiscaal voordeel en er zijn lokale regelingen. Daar bespaar je tot duizenden euro’s mee. Benieuwd? Joulz zet de opties voor laadpuntsubsidie op een rij.

Joulz geeft laadpaaladvies op maat

Twijfel je? Joulz is er voor je. Samen zoeken we uit wat autolaadpunten voor jouw bedrijf kunnen doen.