Inpandige traforuimte? Zo gemaakt!

Het ontwerp van uw pand is klaar. Stijlvol, representatief, architectonisch helemaal af. Alleen … hoe zorgt u dat uw transformatorstation het zicht op uw fraaie gevel niet verstoort? De oplossing is even eenvoudig als elegant: met een traforuimte geïntegreerd in uw pand.

Oplossing op maat in uw gebouw

Steeds meer ondernemers kiezen voor een inpandige traforuimte. Uit veiligheidsoverwegingen, gemak of esthetisch oogpunt. In een stedelijke omgeving hebben mensen vaak niet eens de ruimte voor een transformatorstation buiten de muren. Logisch dus om de oplossing naar binnen te halen en keurig te laten wegwerken in de gevel van uw pand. Joulz is zich ervan bewust dat elk gebouw anders is en elke vierkante meter kostbaar. Daarom adviseren wij op basis van uw specifieke situatie welke transformatorruimte bij u past. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare energievoorziening en een onzichtbaar kostenefficiënt station dat weinig ruimte in beslag neemt.

Gevelstation ook voor bestaande bouw

Een inpandige transformatorruimte is geschikt voor nieuwbouw én bestaande bouw. Wilt u een gevelstation plaatsen tijdens de renovatie van uw pand? Joulz regelt dat snel en zonder noemenswaardige overlast. Wij maken eerst de prefab ruimte, al dan niet in een behuizing van beton, en plaatsen daarna een compactstation erin. De ruimte schuiven we via een opening in de gevel naar binnen. Zodra het compactstation is geplaatst en de installatie aangesloten, is uw inpandige traforuimte binnen no-time in bedrijf. Zoekt u een kant-en-klare oplossing waarbij de totale installatie in de gevel wordt geplaatst? Ook daarover kan Joulz u uitstekend adviseren.

Inpandige betreedbare en compactstations

Voor toepassingen tot maximaal 630 kVA zijn er inpandige compactstations, die wij van buitenaf bedienen en onderhouden. Maar het kan natuurlijk zijn dat u meer vermogen nodig heeft. In dat geval is een betreedbaar inpandig transformatorstation vaak de oplossing. Dan heeft u dus een huisje in uw pand, dat de specialisten van Joulz makkelijk kunnen betreden voor onderhoud, beheer en storingsdienst. De adviseurs van Joulz vertellen u graag meer over alle mogelijkheden op het gebied van inpandige traforuimtes.