Noodstroomaggregaat voor wanneer een stroomuitval fataal kan zijn

Zonder stroom staat een bedrijfsproces stil. Voor de ene organisatie vervelend, voor de andere fataal. Of het nu gaat om een acute stroomstoring of om onderhoud aan het net, er moet zo snel mogelijk weer elektriciteit zijn. Veel ondernemers kiezen daarom voor een noodstroomaggregaat.

Permanente noodstroomvoorziening

Voor een groot aantal bedrijven brengt stroomuitval onacceptabele risico’s met zich mee. In een ziekenhuis is een continue energievoorziening letterlijk van levensbelang. Maar ook voor een datacenter is stroomcontinuïteit een absolute noodzaak. Of wat dacht u van een logistiek centrum met veel koelingen, een productiebedrijf dat 24/7 draait of een luchthaven? Dergelijke organisaties hoeven niet eens een afweging te maken van het risico en de kosten. Ze kúnnen niet zonder stroom. En dus beschikken ze over een permanente noodstroomvoorziening.

Extra mobiele energievoorziening

Een permanente noodstroomvoorziening schakelt automatisch of handmatig in op momenten dat de normale energievoorziening kritiek dreigt te worden. Een vangnet dat uiteraard goed onderhouden en regelmatig getest moet worden. Niets is immers zo gevaarlijk als vermeende zekerheid. Als de energietoevoer écht kritiek wordt, biedt de permanente noodstroomvoorziening voor sommige bedrijven nog onvoldoende zekerheid. Op dat moment moet er ook een mobiel noodstroomaggregaat klaarstaan. Vangnet twee, voor als vangnet één even uit de lucht is.

Huren noodstroomaggregaat

Niet elk bedrijf beschikt over een mobiel noodstroomaggregaat. Dat vergt immers een behoorlijke investering en vaak is de juiste expertise niet in huis om het aggregaat goed te onderhouden. Een huurapparaat is dan een uitstekende oplossing. Maar wat nu als een stroomstoring zo wijdverspreid is dat de beschikbaarheid van noodstroomaggregaten in het geding komt? Voor die situatie is er Joulz’ beschikbaarheidsdienst. U reserveert dan een bepaald vermogen noodstroom en wij garanderen 100% beschikbaarheid. Altijd en onvoorwaardelijk. Dus wilt u geen enkel risico lopen? De adviseurs van Joulz informeren u graag over de permanente noodstroomvoorziening, mobiele noodstroomaggregaten, beheer, verhuur en de beschikbaarheidsgarantie.