Maatwerk advies voor iedere energie-uitdaging

Maatwerk advies voor iedere energie-uitdaging

Ze bestaan nog. Bedrijven die je vooruit willen helpen. Die zich afvragen waar jíj beter van wordt. Dus wat is jouw uitdaging? Verduurzamen? Een nieuwe vestiging? Een gewijzigd bestemmingsplan? Verandering van vermogen? Andere eisen voor veiligheid? Waar je ook voor staat: Joulz staat naast je. Wij kennen de energiewereld door en door. Denken graag na over jouw energievoorziening. Inrichten of herinrichten, vervangen of uitbreiden: wij staan je bij met advies en ontwerp. En we doen ook de realisatie en het onderhoud en beheer voor je. Dat is nog eens handig: één energiepartner die je van a tot z ontzorgt.

Offerte aanvragen
Het begint bij ontwerp en advies van je middenspanning

Het begint bij ontwerp en advies van je middenspanning

Joulz biedt dus een totaaldienst. Maar even terug naar het begin: advies en ontwerp. Want dat is wat je nu nodig hebt: iemand die je adviseert over jouw energieproject. De juiste expertise heeft voor een duurzaam ontwerp. Maar wat kun je precies van Joulz verwachten? Eén: kennis en kunde. Twee: een groot netwerk. Drie: een neus voor innovatie. Een advies van Joulz gaat verder dan een paar wijze woorden. Wij leveren een concreet adviesplan op, inclusief begroting en planning. Zodat jij weet waar je aan toe bent. Je complete energieproject kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Vraag persoonlijk advies aan
Wij bereiden voor, maar jij maakt de keuze

Wij bereiden voor, maar jij maakt de keuze

Uiteindelijk ben jij degene die beslist. Maar we helpen je met kiezen. Want je hebt zoveel mogelijkheden op energiegebied, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Eigen opwek is allang niet meer beperkt tot zon, maar er is ook wind en warmte. Installaties kun je kopen en zelf het beheer regelen. Maar je kan ook huren en alles wordt voor je geregeld. Het contact met de netbeheerder pakken we graag voor je op. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat je installatie voldoet aan alle regels en normen waar je mee te maken krijgt. Zo maken we samen je energievoorziening klaar voor de toekomst. Wij regelen alles wat je wilt. Zodat jij de regie hebt over je eigen energie.

Neem contact op

De Maastunnel

“Al sinds 1942 verbindt de Maastunnel het noorden en het zuiden van Rotterdam. Het is de oudste tunnel van Nederland, een rijksmonument en een belangrijk bouwwerk voor stad en land. Dat maakt het werk soms makkelijk, want iederéén kent je project, maar vaak ook lastig.”

The Datacenter Group

“Met Joulz als energiepartner behaalt je datacentrum de maximale energie-efficiëntie”

Le Duc Fine Food

Le Duc Fine Food. Bekend? Vast niet. Als je in Nederland woont dan. Hoe anders is dat in de rest van Europa, Azië of Amerika. Daar staat Le Duc Fine Food voor Nederlandse kwaliteitssnacks. Vegetarische snack op basis van groente, fruit, aardappelen en kaas.

Albert Schweitzer Ziekenhuis

Er ligt een patiënt op de operatiekamer als plots het klimaatsysteem ermee ophoudt. De lucht wordt vochtiger en de kans op infecties groter. Dat kan niet en dat mag niet. In een ziekenhuis is goede klimaatbeheersing van levensbelang. Zo ook in het Albert Schweitzer Ziekenhuis waar Ed Heijboer installatieverantwoordelijke is. “Een mooie en diverse baan. Mijn team beheert de totale energie-infrastructuur. Wij hebben acht trafo’s die bij topwaarde 4,5 MVA verbruiken. Genoeg energie voor een flink dorp dus. Er is ook zoveel techniek in een ziekenhuis. Voor de binnenklimaten, de lichten, de pompen, de apparatuur van de artsen .... Die techniek móet het blijven doen. Dat valt of staat met een betrouwbare energievoorziening.” En daar komt Joulz om de hoek kijken.

Cases