Met Joulz Bouwstroom heb jij geen zorgen

Met Joulz Bouwstroom heb jij geen zorgen

Met het huren van een tijdelijk middenspanningsstation van Joulz heb je alles in één keer geregeld. Wij regelen een station dat voldoet aan de eisen, vragen de aansluiting aan bij de netbeheerder en stemmen de plaatsing met hen af. En we verzorgen natuurlijk de meetinrichting. Zo kun jij weer verder met de duizend andere zaken die je moet regelen voor dat grote bouwproject.

Offerte aanvragen
Joulz regelt de bouwstroom voor je

Joulz regelt de bouwstroom voor je

Van aanvraag tot verwijdering van het station. Jij hebt er geen omkijken naar! Gedurende het hele project heb je contact met jouw contactpersoon. Je hoeft maar te bellen en hij gaat voor jou aan de slag. Heeft de netbeheerder lastige vragen? Hij beantwoordt ze. Moet er een fundering worden gemaakt? Hij regelt het voor je. Het is zijn taak om jou te ontzorgen. Zo kun jij je focussen op jouw bouwproject. Zonder gedoe over je bouwstroom.

Vraag bouwstroom AAN
Bouwstroom volgens afspraak

Bouwstroom volgens afspraak

Met Joulz Bouwstroom kom je niet voor financiële verrassingen te staan. Vooraf spreken we de kosten af en daarna gaan we aan de slag. Voor bouw­stroom betaal je eenmalige kosten. Die omvatten niet alleen het leveren en plaatsen van het station, maar ook de kosten voor het verwijderen na afloop van het bouwproject. En in de maandelijkse huur zit­ten zowel de kosten voor het gebruik van het station als voor de meetinrichting. Dus geen verrassingen achteraf. En de looptijd van het huurcontract? Of het nu voor 5 of 60 maanden is, het station kan zo lang worden gehuurd als nodig is. De keuze is aan jou!    

persoonlijk contact

Cases