Van dromen naar daden

Mooi. Alles loopt op rolletjes. Een goedlopende zaak, een duurzaam businessmodel, een groeiende klantenkring. Tijd om te dromen van nieuwe uitdagingen. Een volledig energieneutraal bedrijfspand openen? Winst boeken door energie te besparen? De oude zonnepanelen van het dak schroeven en energie opwekken via water, warmte of biomassa? Wat je dromen ook zijn: Joulz helpt ze waarmaken. Wij verbinden je bestaande energienetwerk aan innovaties. Houden je energievoorziening up-to-date.

Het belang van power quality

Maar dan. Kink in de kabel. Je hebt lichten, regelaars en apparaten aangesloten op je energievoorziening. Logisch. Daar zijn ze voor. Maar nu is er steeds storing. Apparaten gaan stuk en lichten flikkeren. Wat is er aan de hand? Joulz zoekt het voor je uit. Grote kans dat het aan je power quality ligt. Aan wat? Aan je power quality: de kwaliteit van de spanning. Want hoe meer lichten, regelaars en apparaten je aansluit, hoe groter het risico op spanningsvervuiling. En dus op storingen. En als de kwaliteit te ver buiten de normen ligt, krijg je misschien zelfs boetes en claims.

Meten met remote monitoring

Nee. Dat wil je niet. Je wilt gewoon je bedrijf runnen en je ondernemersdromen waarmaken. Joulz biedt uitkomst met remote monitoring. Dat is een meetkastje dat de power quality in je bedrijf meet. Wij monitoren je energievoorziening 24/7. Zien we afwijkingen? Dan komen we met gepast advies. Je voorkomt dat apparatuur uitvalt, behoudt het recht op garanties, houdt de onderhoudskosten laag en vaak kun je ook nog besparen op energie. O, en je transformator gaat langer als je Power Quality in orde is. Wees energieproblemen vóór en tel uit je winst.

Joulz zet AAN tot nieuwe energie